Банер на весілля (press-wall)

Банер на весілля (press-wall)
10
11
2016

Банер на весілля (press-wall)

Банер на весілля (press-wall)

На сьогоднішній день існує величезна кількість варіантів оформлення приміщення, у якому відбувається святкування урочистої події. Одним із популярних та улюблених декорів є банер (прес-вол).

Він являє собою збірну конструкцію, що складається з металевого каркасу та натягнутої на нього основи з яскравим привабливим дизайном, який відповідає тематиці заходу. Такий елемент практичний, зручний і створює чудовий фон свята.

Прес вол використовують для святкового оформлення весіль, корпоративів, презентацій, виставок, прес-конференцій, днів народжень, хрестин, тобто він має необмежені функціональні можливості. Ще один плюс банеру – на ньому можна надрукувати будь-яке зображення, на що вистачить вашої фантазії та можливостей дизайнера. Розміри банера зазвичай 2х3 метра, проте й у цьому немає чітких рамок і він може бути вищий та ширший.

Якщо ж говорити суто про весілля, на банері зображають логотип наречених, квіти, фото молодят, ніжні слова кохання. Квіткові мотиви, виконані аквареллю є трендом весільного дизайну і виглядають справді стильно і чудово доповнюють прекрасну подію. Крім фотозони банер може виконувати роль ширми за молодятами в ресторані, ширми на весільній церемонії, що є також новинкою і чудово заміняє арку. На пресволі можна написати історію вашого кохання та продовжити його у доріжку, що, до речі, дозволить не лише цікаво оформити церемонію, а й зекономити ваші кошти.

Весільний прес-вол – це завжди ефектно, незабутньо, це прекрасна ідея декору, яка дозволить створити креативні фото, а гостей буде годі відірвати від банеру, який якнайкраще несе в собі індивідуальність молодої пари та стане справжньою родзинкою вашого свята.

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх