Колір весілля 2017

Колір весілля 2017
15
12
2016

Колір весілля 2017

Колір весілля 2017!!!

Якщо ви так само, як і ми любите зелений колір, тоді наступного року ваше весілля стане трендовим, оскільки він обраний основним у 2017 році! Експерти інституту кольору Pantone назвали жовто-зелений відтінок, який отримав назву greenery («свіжа зелень») . Зелений, як колір свіжої трави, символізує початок нового життя , зміни до кращого. В наш час він особливо актуальний, бо кожна здорова людина прагне стати ближчою до природи, возз'єднання з нею.

«Зелень – природний нейтральний відтінок. Чим більше людей занурено в сучасне життя, тим більша в них тяга зануритися в фізичну красу і об’єднатись з природою»

Вище ми побачили, що зелений колір символізує початок, а тому цей колір є актуальним для оформлення весілля не тільки у 2017 році.  З нашого досвіду роботи у сфері весільної флористики та декору клієнти найчастіше колір зеленої трави замовляли  весною, рідше літом, то в цьому весільному сезоні таких умовних обмежень не має.

Весілля, оформлені в зелених відтінках несуть в собі сильну енергетику та глибоке значення. Цей колір приємний для наших очей та заспокоює нервову систему. Цікавий факт, що день одруження між молодятами називають ніяк інакше, як зелене весілля - ще один плюс для обрання цього кольору для прикрашання весілля.

Тематикою зеленого весілля можна обрати: «Яблучне весілля», «Еко весілля», «Фреш весілля», весілля в Ірландському стилі.

Цього сезону у весільних букетах та весільній флористиці в цілому будуть притаманні природність, розтріпаність, легкі та дихаючі композиції  і звичайно велика кількість різноманітної зелені. Дуже естетично та гарно виглядають квіти у цілій купі зелені.

Не забувайте, що весілля складається з різних дрібничок, а тому, обравши зелений колір як основний, подбайте, щоб він був присутнім не тільки в оформленні залу, церемонії, церкви, а і в весільній поліграфії, компліментах, які приготували для ваших гостей чи подарунках, у ваших весільних вбраннях - у костюмі та сукні – підкресліть їх відповідними аксесуарами, такими як галстук, запанки, поясок, підбори тощо.

Хочете бути в тренді, зробити своє весілля свіжим, яскравим, легким – обирайте greenery! Команда Wedding Lemon із радістю візьметься за роботу над вашим святом!

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх