Меблі в оренду на весілля

Меблі в оренду на весілля
26
01
2017

Меблі в оренду на весілля

Меблі в оренду на весілля

«Для чого брати меблі на весілля в оренду у Львові, вони ж є у ресторані», - багато хто так відповість. А ми розкажемо вам, де можна використати додаткові або інші меблі, ніж в ресторані для вашого весілля.

Диван для фотосесії для молодят в оренді на весілля

Крісла бароко бордові на весілля фотозону

Почнемо з найпопулярніших Чіаварі (Chiavari). Вони мають такий знайомий з американських фільмів  вигляд, де кожне весілля не може обійтись без них, бувають різного кольору і навіть прозорі. На нашому ринку полюбляють замовляти білі та золоті. Ці стільчики ідеально підійдуть як в зал, так і на виїзну церемонію шлюбу, додатково до цих стільчиків йдуть м’які подушечки, які поліпшать ваш комфорт.  Особливо гарно вони виглядають з додатковим текстильним декором на цих стільчиких.

Стільчик з історією  Чіаварі оренда на весілля львів

Стільчик складний для виїзної церемонії шлюбу - ще один популярний атрибут для зручності, комфорту та краси. Його найбільший плюс після комфорту - неймовірно низька ціна в оренді. На ці стільчики можна додатково замовити подушечки, також прикрашають бантами, квітами та іншим декором. В наявності білий свен та в колір горіха. Другий добре підійде до еко весіль або до інших тематичних подій.

Складний стільчик в оренді для церемонії шлюбу

В ресторані тільки прямокутні столи, а хочеться зробити європейське весілля? Тоді вам у нагоді стануть круглі столи на десять персон або на вісім. Чудово підійдуть для будь-якого ресторану, в якому б стилі не був сам зал. Ці столи не тільки естетичніше виглядають від прямокутних, але і будуть зручнішими для ваших гостей. Можна замовити круглий стіл в оренду разом з скатертинами на них.

Круглий стіл в оренда

Також можна замовити меблі для зони молодих : стильний диванчик або овальний столик для молодят.  Крім цього, ви можете замовити меблі для справжньої принцеси - Трон.

трон для молодят на весілля оренда

Сьогодні популярності набирають меблі для лаунж-зон – це зони особливого комфорту, де ваші гості можуть насолодитися спілкуванням та відпочити від шалених танців. Це, як правило, м’які диванчики та низькі столи.

мякі меблі в оренду

Ще одною окремою локацією на весіллі, де використовують меблі - це фотозона.  Використовуються м’які стильні диванчики або крісла, оформлені живими квітами, ковані меблі для двох або звичайні стільчики Chiavari.

меблі для фотозони на весілля

Ідеальні меблі в оренді для весілля вам підберуть у майстерні весільного декору Wedding Lemon.

Ціни та позиціі меблі в оренду на весілля

 

 

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх