01
01
1970

Вже не перший рік ми з вами можемо спостерігати на вітчизняних весіллях стильні та елегантні стільці під назвою Chiavari. Значно довший час вони є незмінним атрибутом європейських урочистостей.

А між іншим історія цих стільців розпочинається ще у далекому XIX столітті в Італії. У 1807 році запускається їх серійне виробництво. Чіаварі – так називалося невеличке італійське містечко, де народився знаменитий столяр Джузеппе Гаетано Дескалци. Батько хлопчика займався виробництвом винних бочок, тому й не дивно, що Джузеппе продовжив його справу та захопився обробкою деревини. Столяр отримав пропозицію створити сучасне та недороге крісло, спростивши французький ампір, яку успішно втілив у життя. Двори європейських монархів один за одним замовляли легкі та елегантні стільці Chiavari.

Конструкція не втратила свою популярність і в XXI столітті. Chiavari прикрашають інтер’єр Білого Дому. На сьогоднішній день їх виготовляють з різних матеріалів і в різноманітних модифікаціях та кольорах. Надзвичайно популярні білі, прозорі і бронзові чіаварі.

Чому варто замовляти стільці Chiavari :

  • Вони є самодостатні та не потребують додаткового декору, втім і легка тканина чи інші елементи зовсім не стануть зайвими, а додадуть атмосфері ще більшої святковості;
  • Стільці універсальні, їх можна використати як для виїзної церемонії, так і в якості гостьових крісел у ресторані. Вони підходять як для весілля, так і для конференцій та інших заходів;
  • Чіаварі без сумніву запам’ятаються вашим гостям, адже ніхто за 200 років не наважився сперечатися у їх вишуканому стилі та елегантності, простоті з одного боку та дороговизні з іншого. Вони здатні зробити зал по-справжньому казковим, а Ваше весілля – ідеальним!

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх