Яка ціна на оформлення весілля?

Яка ціна на оформлення весілля?
24
11
2016

Яка ціна на оформлення весілля?

Яка ціна на оформлення весілля?

Кожного з нас цікавить ціна на ту чи іншу послугу при плануванні бюджету на весілля. І, звичайно, у вас виникне одне з важливих питань при підготовці до вашого весілля - яка ж ціна на оформлення залу, церемонії, фотозони та інших складових в оформленні свята. Відповісти однозначно на це питання неможливо,  так само як і «скільки коштує ремонт квартири?». Все залежить від багатьох об’єктивних факторів : кількості гостей, площі майданчику, матеріалів, які будуть використовуватися, ваші побажання тощо. Тут потрібно спочатку задати питання собі, що ви хочете отримати від вашого весілля? Яким воно має бути? Для кого ви робите весілля? Який ефект на оточуючих має мати воно? Ось в цих питаннях є відповідь, яку суму вам прийдеться закладати при плануванні.

Хочу звичайне оформлення як у всіх !  В такому підході основним буде краща ціна. Це весілля з мінімальною ціною від 8 000 грн. до 16 000 грн. Тебе чекають варіанти в різних кольорах на текстиль, сезонна флористика на гостьові столи, стіл наречених. Звичайна привітальна арка. Монтаж, демонтаж конструкцій. З кількістю гостей 100 осіб. Можливість обрати послуги в пакеті.

Хочу гарне, особливе весілля, яке покаже наш особливий світ і подарує його нашим рідним та близьким! Для такого весілля потрібно підготувати суму від 26 000 грн. . Команда, ґрунтуючись на  ваших особливих бажаннях готує повну концепцію весілля від найдрібніших аксесуарів, поліграфії до картинки в цілому.  Готується ескіз проекту, який затверджується молодятами та запускається в роботу. Звичайно, ви знаєте що скільки коштує, все формується за відкритим кошторисом, де прописуються якісні та кількісні  показники. Квіти використовуються тільки якісні, привезені з країн, де правильно доглядаються, вирощуються. Ви чітко знаєте скільки коштують послуги команди декораторів.  Звичайно, ви отримуєте ексклюзивний подарунок від майстерні Wedding Lemon, який буде справжнім сюрпризом на вашому весіллі. Ми створюємо атмосферу вашого свята.

Окремо хочемо розглянути питання  ціни на оформлення виїзної церемонії шлюбу. Це точно та складова, на якій економити не варто, а задавати питання чи проводити чи ні навіть не розглядайте. Звісно, жодне весілля без церемонії є просто не повноцінним. Ви повинні, ви просто зобов’язані сказати як кохаєте один одного, як не уявляєте життя один без одного, як даєте клятву на вірність і все це має бути в особливій атмосфері кохання. А таку атмосферу створюють чарівні ручки команди Lemon!  

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх