Арка на весілля - яку обрати?

Арка на весілля - яку обрати?
02
12
2016

Арка на весілля - яку обрати?

Арка на весілля - яку обрати?

Весільна арка, безперечно, є одним з основних елементів виїзної церемонії шлюбу, але арки також використовують для обряду  вітання або дарування, рідше їх ставлять до зони молодят. Це не тільки декоративний елемент, він, в першу чергу вівтар, який символізує таїнство народження нової сім’ї, небеса, на яких створюється шлюб. Крім цього, це благословення  та початок нового життя.  

Арки беруть свій початок з епохи фараонів. Перша згадка про них датується часами правління Клеопатри в Єгипті. Популярності набирають в Римській імперії та Стародавній Греції. В нашій країні арки з’явились відносно недавно, вони прийшли до нас з країн старого світу та США, встигли полюбитись нашим нареченим та стали невід’ємним елементом сучасного українського весілля.

Яке б місце для церемонії ви не обрали : мальовничий берег озера чи сучасну  терасу львівського ресторану, ворота в  подружнє життя бувають абсолютно різні, тому важливо правильно обрати той варіант форми арки, який підійде саме вам. Розглянемо основні варіанти з них:

КВАДРАТНА АРКА – одна з найбільш вишуканих та популярних арок, її називають Хупою. Вона символізує великий родинний будинок, сімейний затишок та достаток. Така ґрунтовна конструкція – запорука достатку в новоствореній сім’ї. 

Арка хупа для проведення виїзної церемонії

П-ОБРАЗНА АРКА – ще один вид класичної арки, що означає безкрає небо. Символізує довге щасливе подружнє життя. Для тих пар, які цінять родинність.

 П-образна арка для церемонії шлюбу

АРКА СЕРЦЕ – для запальних пар, які насолоджуються кожною клітинкою своєї другої половинки . Символізує запальне, шалене кохання, змушує битись ваші серця один від одного на довгі роки подружнього життя.

Арка серце для палкого кохання церемонія шлюбу

ПІВКРУГЛА АРКА – у вигляді підкови. Така арка принесе сімейне щастя. Підкова буде дарувати в житті нової сім’ї удачу.

півкоугла арка з білого гілля на церемонію шлюбу

АРКА РОТОНДА – дуже візуально подібна на арку хупу, вона також стоїть на чотирьох ніжках, ось тільки її верх овальний чи круглий.

арка ротонда для виїзної церемонії шлюбу

АРКА у вигляді ДВЕРЕЙ – Символізує початок. Це ваш крок в нове життя. Для пар, які хочуть кожного дня відкривати один одного, немов уперше.

альтернативи звичайним аркам для церемонії шлюбу

АРКА СХОДИНКИ – це сучасне виконання тої самої П – подібної арки.

арка сходинки для церемонії шлюбу

Виготовляють сучасні арки для весілля з різних матеріалів, найчастіше з металу та дерева. Прикрашають арки живими квітами, тканинами різних кольорів, доповнюють стильними аксесуарами, такими як люстри, канделябри, кристали, літаючі підсвічники, шари зі свічками, природніми елементами - гілочки, мох : все залежить від концепції весілля, дизайнерських рішень декоратора та ваших бажань.

Сучасні технології та матеріали дозволяють виконувати будь-якої складності та форми арки,  тому  якщо ви креативна молода пара та шукаєте професіоналів, які виконають ваш задум, тоді вам до майстерні декору WEDDING LEMON.

 

 

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх