01
01
1970

Букет нареченої обираємо стильний та модний у 2017 році

Одруження - безперечно один з найважливіших днів для двох закоханих людей, а тому дуже важливо, щоб майбутні чоловік та дружина поставилися відповідально до різних нюансів у підготовці до свого весілля, щоб воно було ідеальним. Букет молодої є обов’язковим атрибутом для кожної нареченої, без нього не обходиться жодне весілля, а тому дуже важливо обрати його правильно, щоб він був стильним та красивим і доповнював вас. Ми вже розказували вам про весільні кольори, тренди, ось і прийшов час дати вам поради про вибір букетику.

Букет молодої має бути не тільки гарним, він має розкривати вашу душу, індивідуальність та характер. Він займає центральне місце в образі нареченої, а тому сукня, аксесуари, навіть зачіска - все має бути у гармонії з ним. Звертаючись до флориста, ви маєте розказати йому ваші побажання, кольорову гаму, форму, аксесуари на букет, які вам подобаються, а він запропонує найкращий варіант на підставі отриманої інформації та користуючись загальними правилами для підбору та вибору букету, бо навіть фігура та зріст мають значення. Повненьким дівчаткам краще підійде пишний букет, худеньким варто обрати круглий букет. Високим - кругла форма, а низьким витягнутий або каскадний. Дівчатам з темним волоссям варто подумати про яскраві кольори, а світловолосим красуням потрібно відмовитися від білих квітів, надавши перевагу персиковим, рожевим, ліловим.

Але ж ви скажете, що вибір букетів такий великий, що хочеться вибрати кожний з них. А тому як вибрати букет, щоб бути у тренді? Пантон запропонував колір зеленої трави, а ось тому можете надавати перевагу зеленому кольору в букетиках або його поєднання з іншими кольорами. Також в тренді буде природність. А тому зверніть уваги на розтріпані букетики. Не варто відправляти у минуле і класичні букетики, ніжні відтінки теж лишаються у моді.

Букет молодої в трендовому кольорі 2017 зелена свіжа трава greenery!

Букет молодої в трендовому кольорі 2017 зелена свіжа трава

Тренд 2017 Природність або розтріпаність в букеті для молодої!           

Тренд 2017 Природність або розтріпаність в букеті для молодої!

Класичний букет завжди у моді!

Класичний букет завжди у моді!

Модний весільний букет у пастельних тонах 2017!

Модний весільний букет у пастельних тонах 2017!

Однотонні букети 2017!

Однотонні букети 2017!

Флористи Wedding Lemon допоможуть правильно підібрати вам букетик.

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх