01
01
1970

Декор виїзної церемонії шлюбу у Львові

Виїзна церемонія шлюбу, без перебільшення, найзворушливіший момент на весіллі для молодят, а тому декор виїзної церемонії має бути відповідним. Ми завжди наголошуємо молодятам на те, що оформлення виїзної церемонії має бути бездоганним. А тому завжди отримуємо бездоганний результат.

Оформлення виїзної  церемонії шлюбу з сучасним декором у Львові

 

Оформлення виїзної церемонії шлюбу Львів

Виїзна церемонія шлюбу Львів

Виїзна церемонія Львів

Центральним місцем церемонії шлюбу став арт об’єкт у вигляді напівпрозорих панелей, таких панелей було сім штук, причому вони були різними і на різних площинах, що дозволило створити імпровізовану кімнату (будинок) для нового початку в новій сім’ї. А родзинкою оформлення кімнати стали золоті квіти, які зображені в розрізі. Звичайно без пишних квіткових композицій такої краси могло б і не вийти .

оформлення весілля Львів

Оформлення весілля Львів

Квіткове оформлення весілля

фотозона на весілля

дизайн весілля

подіум на весілля

Оформлена конструкція виїзної церемонії  стояла на білому глянцевому подіумі, сцена у формі човника, де овал іде і ліворуч, і праворуч. Ободок золотого кольору.

Весільна церемонія

Білий глянцевий подіум довжиною 6 м та шириною 1.5 м. Це неймовірна краса, коли ви йдете по такому подіуму, до свого обранця, з яким розділите ваше кохання на довгі роки життя.

Декор на весілля

Пудрові пуфи на виїзну церемонію - ще одна цікавинка, яка була в комплексі нашого оформлення. Пуфи стояли на білому полотні, яке було постелене вздовж глянцевої доріжки.

Весільна арка з пуфами на весілля

Якщо ви мрієте про особливу церемонію шлюбу, наша команда Wed Lemon створить красу саме для Вашої пари.

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх