Декоратор на весілля Львів

Декоратор на весілля Львів
04
04
2017

Декоратор на весілля Львів

Декоратор на весілля Львів

Важко уявити сучасне весілля без роботи дизайнера, команди декораторів та флористів. Молодята часто чують слова весільний дизайнер, декоратор, флорист, декоратор-флорист, будемо розбиратися хто є хто і чому від правильного вибору залежить успіх проведеного весілля в цілому та картинки окремо.

Люди люблять очима, а тому декор не може бути відокремлений від вашого весілля, це одне ціле, яке створює атмосферу свята та позитивні емоції оточуючим та вам. А ось яким має бути весілля - це ваша уява, дизайнер є інструментом для виконання вашого задуму, він має добре вас знати, щоб запропонувати концепцію весілля в цілому та проробкою різних деталей. На його плечі лягає неймовірно велика робота від запропонування концепції, розробки макету та подальшою його реалізацією по виготовленню декорацій, пошуком різних елементів декору, аксесуарів та координацією польових декораторів та флористів на майданчику, де буде відбуватись святкування.

Декоратор має отримати про вас найповнішу інформацію, ось чому, коли ви питаєте про ціну, він вам задає стільки уточнюючих питань : про заклад, який ви обрали, кількість гостей, якісь анкети просить заповнити, це все для того, щоб бачити повну картинку про вас, ваші мрії та бажання, повірте, це варте результату!

Підсумуємо, весільний дизайнер або декоратор - це людина, яка створює не просто картинку, а картинку вашого свята, від концепції до координації на майданчику.

В допомогу собі він залучає цілу купу людей профі, які виготовляють, розробляють, створюють, монтують, а потім і розбирають всі декорації. Найчастіше на майданчик в ресторан чи парк, де проводиться виїзна церемонія, він бере в допомогу польових декораторів та флористів. Перші займаються монтажем декорацій, текстилем тощо, другі складають композиції з квітів . Тут все просто : одні з декораціями працюють, інші з квітами.

Також дизайнер на підготовчому етапі залучає дизайнера по весільній поліграфії, коли вже концепція готова, той розробляє запрошення для ваших гостей, індивідуальні картки-розсадки, план розсадки, бонбоньєрки та інші важливі дрібнички, які будуть друкуватися.

Флорист-декоратор, декоратор-флорист - людина, яка вміє все, але більше схильна працювати з квітами чи декораціями, розробкою концепції, промальовкою ескізів та іншою дуже важливою роботою.

Про роботу весільного декоратора можна писати цілі книги, ми виділили найважливіші для розуміння його роботи

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх