Фотостіна на весілля, хрестини, день народження

Фотостіна на весілля, хрестини, день народження
06
04
2017

Фотостіна на весілля, хрестини, день народження

Фотостіна на весілля, хрестини, день народження

Обрати фотостіну на весілля або інше свято - це не тільки чудовий вибір, але і збереження значних коштів в порівнянні з іншими видами фотозон. Фотостіна має декілька поширених назв : банер, Press Wall, банерне полотоно. В нас можна замовити банер на весілля, фотостіну на день народження, Press Wall на хрестини або інше дитяче свято, а команда Wedding Lemon з радістю зробить його для вашої події.

Банер на весілля

Банер на весілля Львів

Фотостіна на весілля

Фотостіна на весілля Львів

Фотозона на хрестини

Фотозона на христини Львів

Чому фотостіна з банерного покриття стала такою популярною?

Перш за все, звичайно, це доступність та неймовірно комфортна ціна для замовника. Ціна прораховується від якості полотна за 1 кв метр друку, додаткових елементів кріплення під каркас. На що важливо звертати увагу? Полотно має бути щільним, не пропускати світло, не має віддзеркалювати світло, тобто бути матовим, від цього залежить якість ваших фото. Полотно має бути цільним без пайки.

Доступна ціна на фотостіну у Львові

Доступна иціна на фотозону у Львові

Другою перевагою на рівні з дешевизною є дизайн фото стіни - взагалі ніяких обмежень, все залежить від умінь та професіоналізму дизайнера, який розробляє макет. Чудова передача кольорів, чіткість - це все плюси банеру. Особливо полюбляють замовляти весільні банери наші молодята мабуть від того, що можна розробити логотип їхньої пари, дати весілля, просто їх імена, і звичайно крутий дизайн відповідно до ідеї їхнього весілля!

Дизайн фотозони з банерним полотном

Дизайн фотозони з банерним покриттям

Дизайн банера Львів

Дизайн фотстіни

Простота в монтажі фото стіни : дуже легко та швидко монтується, ви з легкістю, маючи каркас під банер, зможете його змонтувати. Але для чого вам витрачати свій час, коли команда професіоналів не тільки швидко поставить банерну фото стіну, але і найголовніше акуратно, бо навіть в монтажі є свої маленькі секрети.

Каркас на банерне полотно

Каркас на банер

Розміри фотостіни з банерного полотна можуть бути найрізноманітніші - від мініатюрних до величезних. Не обмежуйте себе найпопулярнішими 2 на 3 метри, 2.5 на 3 метри, 3 на 4 метри, обирайте той, який підійде для вашої події чи заходу найбільше.

Фотостіна

Фотостіна-замовити-Львів

Чудово поєднується з додатковими елементами декору та квітами. Наприклад, кубами виконаних з різного матеріалу, стійок з вазами та квітами, можна добавити текстиль для зручності та чудових фото, можна поставити стильні меблі. Свічки в циліндричних вазочках та ліхтариках додадуть казковості та масштабності.

Додаткові елементи декору на фотозону

Додаткові елементи декору  на фотозону

Особливу увагу зверніть, щоб перед вашим банером на підлозі було продовження самого банеру або стояло додаткове підвищення, доріжка тощо, щоб фото вийшли повноцінними та гарними.

Покриття перед банером

Полотно перед банером на підлозі

Доріжка перед фотозоною на весілля

Ми розказали основні плюси та переваги банерного полотна для фотостіни, вибір за вами!

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх