Фотозона на весілля у Львові. Оренда готових фотозон.

Фотозона на весілля у Львові. Оренда готових фотозон.
01
06
2020

Фотозона на весілля у Львові. Оренда готових фотозон.

Фотозона на весілля у Львові. Оренда готових фотозон.

Фотозона – та локація на вашому весіллі, яка гарно оформлена і спеціально виділена для Вас та Ваших гостей, де можна зробити цілу купу унікальних, веселих та крутих фотографій, а тому потрібно обрати правильне місце, де вона має стояти. Вона має бути зроблена в одній тематиці з усім декором, це буде додатковою розвагою для гостей, де вони зможуть фотографуватися один з одним, якщо навіть на місці не буде професійного фотографа. А тому при виборі фотозони потрібно дотримуватися певних правил.

1. Найкраще місце, де розміщувати фотозону.

2. Концепція та стиль

3. Чи дійсно фотозона потрібна?

4. Зробити фотозону універсальною.

 

Обираємо місце для фотозони

Щоб вона не стала формальністю на вашому святі, а стала тим об’єктом, де можна зробити веселі селфі, відкрити емоції перед об’єктивом камери, її потрібно поставити в правильному місці та виділити необхідну площу. Ширина її має бути не менше 3-4 м, висота не нижчою 2.4 м. Також достатня відстань до неї, щоб фотограф міг комфортно працювати і зробити безліч цікавих фотографій. Місцем може бути вулиця, ділянка на природі або внутрішній дворик в ресторані. Обираючи місце, пам’ятайте, що вона має бути доступною для гостей, але в той же час не заважати їм. Якщо територія, де відбувається святкування велика, поставте показники зі стрілочками.

Ідея фотозон на весілля,  весільна фотостіна

Квіткова фотозона на весілля, оренда фотозони

Декор на весілля, фотозона

оформлення фотозони у Львові, блакитна фотозона

оформленння фотозони

Концепція та стиль

Ваша фотозона має відповідати загальній стилістиці свята, яка буде відображати особисті уподобання пари. Якщо, наприклад, у вас планується весілля літом, дуже будуть гармонійно виглядати ніжні, пастельні кольори, або багато соковитої зелені. Перед тим, як визначитися з кольоровою гамою, потрібно визначити загальний настрій та тему свята. В цьому вам допоможуть декоратори та флористи. Якщо у Вас немає якоїсь чіткої лінії характеру свята, робіть фотозони таких напрямків, як космос і зоряне небо, подорожі, ретро, кіногерої, блакитне небо, казка, фотогалерея тощо.

Фотозона Львів

Wed Lemon - оформлення весілля

Оформлення весілля Львів

Декор на весілля

Весілля у Львові, фотозона з дошок

Чи дійсно фотозона потрібна

У Вас залишаться теплі спогади про свято, а щоб ви їх могли відтворити, ці роль зіграють фотоальбом і фотографії, зроблені фотографом та вашими гостями. А більшість фотографій саме будуть зроблені на фотозоні. Гості будуть мати безліч фото, що буде їм нагадувати про те, як вони гарно провели час на Вашому весіллі. Фотозона стане одним з магнітів, де гості будуть проводити весело час.

Фотостіна Львів

Виїзна церемонія Львів

Оформлення свят у Львові

Декор на весілля

Універсальність фотозони

Фотозона може стати не тільки місцем для гарних фото, але і дуже універсальною локацією на Вашому весіллі. Там можна провести весільну церемонію, а якщо потурбуватися про професійне освітлення, можна провести вечірню церемонію або церемонію розрізання торту або інші цікаві сучасні весільні обряди. І знов безліч ідей і класні фото, і безцінні емоції.

Організація свят у Львові

Фотозона, блакитне весілля

Декорації на весілля

Ми допоможемо реалізувати будь яку вашу ідею, запис на зустріч 097 81 46 904, консультація безкоштовна.

Переглянути Наші роботи нажимай сюди

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх