Колір на весілля 2018 вже відомий!

Колір на весілля 2018 вже відомий!
08
12
2017

Колір на весілля 2018 вже відомий!

Колір на весілля 2018 вже відомий!

Вітаємо! Вже відомий колір 2018 року від інституту кольору Pantone. Цьогу року команда  Pantone підготувала революційний та глибокий колір і він має назву ultra violet (ультрафіолет). Віце-президент інституту Лорі Прессман стверджує, що колір року від pantone вже перестав бути просто тенденцією у дизайні, він справді є відображенням того, що відбувається у всьому світі. І справді, ультрафіолет є поєднанням глибокого синього та неспокійного червоного, що й можемо спостерігати по подіях у світі. Крім того в тренді є тема космосу, всесвіту, що й характеризує ультрафіолет – безкрайній небесний простір.

Колі на весілля 2018

Команда Wedding Lemon вважає, що цей колір буде користуватися попитом у наречених в 2018 році, бо відтінки фіолетового є одними з найпопулярніших у весільному оформленні.

Колір весілля 2018

Звичайно, потрібно розказати про ще один з трендів у весільному декорі у 2018 році, це космос, а тому поєднання цього кольору та космічних елементів у декорі буде цікавим та дуже глибоким.

колір на весілля тренд

Шановні молодята, з радістю чекаємо Вас для втілення найрізноманітніших ідей та молодят, які не бояться дивувати та експериментувати, бо цього року команда Wed Lemon готова дивувати оточуючий світ, а тому шукають таких наречених, які довіряться нашому професіоналізму та як завжди у якісному та душевному виконанні, Ми вас любимо, дорогі наші молодята!

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх