Комплексне оформлення весілля від студії декору Wed Lemon

Комплексне оформлення весілля від студії декору Wed Lemon
14
05
2020

Комплексне оформлення весілля від студії декору Wed Lemon

Комплексне оформлення весілля від студії декору Wed Lemon

Дорогі наші клієнти, або ті, хто розпочали планування бюджету і підшукують декор на своє весілля, ми підготували спеціальну пропозицію для Вас - комплексне оформлення весілля. Ми не відмовляємося від концепції авторського декору та особливих побажань від Вас, ми їх з радістю реалізуємо, але ця пропозиція особлива, оскільки ми підготували конкретні пропозиції на готові оформлення, Вам потрібно лише обрати варіант за дуже приємною ціною.

Якщо така пропозиція найкраще підходить Вам, ми будемо дуже раді стати частинкою Вашого свята. Чим добра така пропозиція? Тут конкретна вартість на оформлення всього весілля, з використанням цікавих та сучасних декорацій, квітковим наповненням, в такого оформлення є сильні плюси - це ціна, а вона ну дуже приємна в порівнянні з оформленням, над яким потрібно працювати з нуля.

 

Дізнатися всі подробиці нажимай сюди

 

А якщо ви хочете по-справжньому особливе оформлення, ми створимо його. Обирайте зручний механізм саме для вас.

Всі оформлення йдуть під ключ. Забронювали дату, отримали готове оформлення весілля. Ми все привеземо, змонтуємо, зробимо композиції і розберемо декор після проведення весілля.

 

Обирай своє оформлення весілля:

1. Готові рішення – це оформлення, які вже були, але дуже гарні та круті.

 

2. Авторський декор, розробка унікального декору на Ваше свято, це декор, який зроблений саме для Вас.

 

3. Скомпонований декор та виготовлення нового. Це індивідуальне рішення з оптимізацією кошторису, відповідно да ваших смаків та уподобань.

Оформлення залу на весілля у Львові. Сучасне весілля. Весільні рренди 2020Оформлення весільного залу Львів. Панська гора Львів. Сучасне весілля, квіткове оформлення. Квіти на весілляКвіткове оформленння свята, едем резорт енд медікал спа весілля, весільні трендиКвіткові композиції на весілля, весілля гарден сад Оформлення столів на свято, Панська гора ЛьвівВесілля едем резорт, парк оф арт ресторан ЛьвівОрганізація весілля під ключ у Львові, гарне сучасне оформлення на весілляОформлення свята для компанії, мопіс фото, дуда агенціяілайн декор, оформлення весілля у ЛьвовіРафаель Львів весілля, весільний декор фотозона Львів оренда, сучасне весілля Посуд для івентів,  підставкові тарілки на весілля, оформлення та декор на святоВесільна ширма, стіл молодих оформлення у ЛьвовіОформлення весільних столів. Соната ЛьвівОформлення залу на весілля, Соната Львів весілляКомплексне оформлення свята Львів, оформлення та декор, квіткові композиціїВесільні зали, оформлення івентів, оформлення дня народження, організація весілля Львів. Організація свята Львів, оформлення свята під ключ, весільні тренди 2021Шпацер весілля Львів, організація весілля Львів

Отримати безкоштовну консультацію, щодо вартості вашого оформлення весілля 0978146904

 

Переглянути наші роботи з оформлення весілля натискай тут

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх