Квіткове оформлення весілля

Квіткове оформлення весілля
16
03
2017

Квіткове оформлення весілля

Квіткове оформлення весілля

Основною складовою весільного декорування є оформлення квітами, декоратори це просто називають  флористикою на весілля або інший святковий захід, день народження, хрестини тощо. Оформлення квітами - одна з основних мрій кожної принцеси після найчарівнішого плаття на землі, а відповідно кращого серед подруг. Кожна дівчина бачить себе серед великої кількості квітів в поєднанні з неймовірним декором, який здивує всіх оточуючих на вашому весіллі.

Колористика та види квітів за сезоном в допомогу молодятам тут.

Що в себе включає весільна флористика? Звичайно вона починається з ранкової флористики, а саме з букетику для нареченої та віночку, бутоньєрки для нареченого. Букет молодої  має бути особливим та неповторним, передавати ваш досконалий та завершений образ, він буде з вами весь день, від моменту, як його до вас привезе молодий до кидання незаміжнім подругам в кінці святкування.  Як обрати стильний та модний букет нареченої можна дізнатися тут.  Не обов’язково кидати свій букет, який став вам настільки рідним за весь день, а можна зробити фальш букет та кинути його.

Букет нареченої

Букет нареченої

Віночок нареченої

Віночок нареченої

Бутоньєрка нареченого

Бутоньєрка нареченого та дружбів

Також флористика включає в себе букет для ваших дружки або віночку на голову чи обруча на руку. Звичайно всі ці три елементи можуть бути на одній людині або окремо кожний з них. Для дружби причіпляють бутоньєрку. Букетик для дружки має бути меншим в розмірі, ніж букет молодої та бути в поєднанні з ним або в контрасті.

Букет для дружки

Букет для дружки

Обруч для дружки

Обруч на руку для нареченої та дружок

Також квітами декорують ранок нареченої в поєднанні з іншим декором. Оформлення ранку нареченої можна оглянути тут.

Ранок нареченої

Ранок нареченої декорований квітами

Важко уявити церемонію шлюбу без прикрашання її живими квітами. Квіти будуть чудово доповнювати інший декор або можуть стати основним елементом самого декору. Квітами прикрашають весільні арки різних конструкцій або інші конструкції , які можуть бути використані дизайнерами в створенні концепції вашого свята. Велика кількість пелюстків може стати чудовою альтернативою традиційним доріжкам з текстилю або ковроліну. Також прикрашаються колони або різноманітні стійки квітковими композиціями вздовж доріжки. Стільчики теж потрібно прикрасити маленькими квітковими композиціями, кожна деталь важлива!

Арка з квітів

Арка з квітів на весілля

квіткове оформлення весілля, фотозона з квітами

оформлення весільної арки квітами та декором

Доріжка з пелюстків

Доріжка з пелюстків на виїзну церемонію шлюбу

Стільчики декоровані квітами

Стільчики декоровані квітами

Оформлення церемонії шлюбу квітами

Оформлення церемонії шлюбу живими квітами

Декор весільного залу, особливо зона молодят має бути не просто в квітах, а у великій їх кількості : квіткові композиції на стіні за нареченими, на столі молодят. Повірте, кожна людина, яка буде запрошена на весілля запам’ятає яким воно було, що бачила та на скільки там було гарно. 

Зона молодят в квітах

оформлення весільного залу

Стіл молодих декор

стіл молодих оформлення, рожеве весілля декор

стіл молодих квіти

Зона молодят з квітів

Стіл молодят в квітах

Стіл молодят в квітах

Стінка за молодятами в квітах

Стінка за молодятами оформлена квітами

Саме зал можна оформити композиціями на гостьових столах, квіти можуть прикрашати стільчики, стелю та окремі локації, такі як зона зустрічі гостей, фотозони, солодкий стіл, столик для торту.

Квіткові композиції для гостей

Квіткові композиції на гостьові столи

гостьові столи оформлення квітами

Оформлення стелі квітами

Оформлення стелі живими квітами

Фотозона з квітів

фотозона на весілля з живих квітів

Столик для торту в квітах

Столик для торту оформлений квітами

Солодкий стіл в квітах

Солодкий стіл в квітах

Важливо, щоб команда, яка буде реалізовувати ваш задум була професійною, адже оформлення весілля квітами надзвичайно кропітка та вимагаюча спеціальних знань робота, яка приносить неймовірно чудовий результат.

 

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх