Оформлення весілля Львів

Оформлення весілля Львів
06
04
2020

Оформлення весілля Львів

 

Оформлення весілля Львів

Оформлення весілля у Львові від студії декору Wed Lemon - це завжди індивідуальний підхід, ми шукаємо для Вас найактуальнішу пропозицію, виходячи з ваших бажань та можливостей, завжди запропонуємо варіант, який Вас влаштує. Враховуємо всі дрібнички, об’єктивні фактори, як кількість гостей, локацію, правильний розподіл коштів на оформлення, щоб отримати найкращий результат. Ми звичайно дуже добре орієнтуємося у весільних трендах, але індивідуальність та персоналізація для нас - найголовніший підхід в роботі. А тому, обираючи нас, ви отримаєте якісне в реалізації,  персоналізоване саме під Вас оформлення за оптимальні кошти.

Наша студія авторського декору працює з 2014 року, а це сотні успішно реалізованих івентів, в нас велика база напрацьованих декорацій, текстилю, посуду та декору. Ми не тільки створюємо гарні весілля, але і надаємо декор в оренду, проводимо навчання для декораторів. Ми можемо реалізувати найскладніші проекти, деталізованою концепцією,  з перетворенням простору в середині локації, яка включає оформлення столів, підлоги, стін, не забуваючи про масштабність основних локацій, як церемонія шлюбу, фотозони, гостьових столів і звичайно зони для молодих. А можемо створити казковим маленьке душевне весілля для найрідніших або просто для вас двох. Ваші цінності для нас найважливіші, а тому ми відкриті для роботи саме з Вами, створимо незабутнє свято разом з Вами.

В нашій студії можна замовити оформлення під ключ, або окремих його складових.  Як відбувається ця робота : ми дізнаємося ваші бажання та можливості, зустрічаємося особисто або онлайн,  підписуємо договір – це бронювання дати, починаємо братися за розробку  концепції вашого свята, прорахунок кошторису та його затвердження, візуалізація проекту, при потребі робимо демонстрацію, беремо на себе всі організаційні питання по виробництву декору, пошуку оренди, закупки та замовлення квітів, декору, зберігання декору та квітів перед проектом, реалізація проекту на майданчику з транспортуванням команди, декорацій, декору, посуду та квітів, монтаж та демонтаж з чітким таймінгом всіх процесів. Ви лише відпочиваєте та насолоджуєтеся гарним оформленням на Вашому святі.

Прованс гарден новий весыльний зал у Львові

Сад гарден простір оформлення весілля

столи гостей

оформлення столів гостей на весілля, високі срібні вази з пишними композиціями, скатертини на столахПрозорі підсвічники, вази зі свічками, формлення столу молодих квітами та шикарнем декораціями за молодими. Президіум молодих сіяв та світивсяСвітлове оформлення залу на весілля у Львові Ніжні відтінки в оформленні зони наречених на весілля в блакитних та пісочних кольорахСтіл молодих на дві персони, оформлення столу молодих квітамиРесторан Соната на весілля у Львові, оформлення залу, столів, оренда стільців Лакшері декор на весілля, оформлення залу на весілляВечірня церемонія шлюбу,  церемонія розрізання торту на весіллі Вражаючий декор на весілля, чудова організація на весілляPark. Art of Rest весілляPark. Art of Rest ресторран, проведення весільної церемонії, організація весілля у Львовіорганізація весільної церемонії у Львовіоформлення весілля та проведення весілля за сценарієморенда фотозони ЛьвівСучасне весілля сучасний декор на весілляквіткові композиції оформлення ЛьвівЗамовити квітии на весіллявечірня церемонія шлюбувесчірня церемонія ЛьвівКавалер бутік весіллякавалер бутік організація весільної церемонії кавале бутік весілля в шатрінизькі композиції на весілляквіткове оформлення ЛьвівПлан схема гостей на весілля, гостьові столи оформлення

 

Переглянути наші роботи з оформлення весілля, натискай тут

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх