Оформлення весільних столів

Оформлення весільних столів
28
12
2017

Оформлення весільних столів

Оформлення весільних столів

Окремою складовою оформлення весільного залу є оформлення весільних столів. Як оформити столи є безліч варіантів та ідей, тому сьогодні ми будемо розглядати саме їх. Ще одне питання, яке виникає перед нашими молодятами - вартість декору столів? Для декоратора завжди важливо знати на яку суму розраховують молодята та на що краще скерувати бюджет.

Оформлення гостьових столів - не просто частинка в оформленні залу, це один з основних елементів декору, який в цілому створює загальні враження від побаченого, а тому завжди радимо не зменшувати витрати на столи. Є безліч способів, як це можна зробити.

Дуже часто молодята замовляють композиції на гостьові столи у вазах, найпопулярніша була композиція у вазі мартінці, чому була, бо зараз на заміну їм прийшли інші дуже цікаві вази різних форм та висот, які набирають популярності! Вази на столах - найпопулярніший вид і найбюджетніший, такі композиції вам обійдуться в середньому 40$, звичайно на вартість буде впливати колористика квітів, види квітів і найголовніше об’єм самої композиції , тому така композиція може коштувати і значно дорожче.

Ваза мартінка на гостьові столи

Низькі композиції на столах

Низькі композиції на столах

Мінімальний декор столу для гостей

Вази на столах гостей

Декор столів

Офоормлення столів вазами

декор столів вазами

декор вазами на весілля

оформлення столів

Висока ваза на столи

Є ще один вид оформлення вазами циліндрами, ми їх називаємо плаваючі композиції у вазах, зазвичай такі композиції ставляться на круглі дзеркала. Самі вази різної висоти від найнижчої до найвищої, у вази ставляться квіточки, біля вази завжди гарно дивляться свічки та підсвічники, при бажанні і саме дзеркало можна підняти, вигідно виділивши декоративну зону! Такі композиції коштують від 20$.

Вази циліндри на гостьових столах

Вази колби на столах

Квіти на гостьових столах

Вази з квітами на гостьових столах

Підсвічники на гостьових столах, дуже популярний вид для декору столів. Високий підсвічник золотого, білого або срібного кольору, свічки та композиції. Це завжди гарно.

Підсвічники на весілля

Підсвічники на весілля

Золоті підсвічники на столах

декор підсвічниками на столах

Прозорі, скляні підсвічники

Прозорі підсвічники

Скляні підсвічники

Не тільки вазами можна декорувати гостьові столи, є безліч видів різних стійок, підставок та іншого декору, який  буде гарно дивитися в оформленні.

Балясина на столах

Офоормлення столів свічками

Декор що дивує

Золоті стійки на столах

Стійки на столах

Текстиль в оформленні столів - це дуже простий та відносно дешевий спосіб змінити простір навкруги, скатертини бувають різних кольорів та текстури, якщо у вас немає можливості, а якийсь колір вам дуже подобається, можна виділити доріжками на столах.

Доріжки на гостьових столах

Скатертини на гостьові столи

Кольорові скатертини на столах

Висячі композиції над столами

Композиції над столами

Столи гостей оформлення

Зараз набирають популярності декор столів взагалі без текстилю, сучасні матеріали дозволяють здивувати оточуючих та створити гармонію і неповторну атмосферу свята. 

Оформлення столів без текстилю

Оформлення столів без скатертин

Також можна  комбінувати сучасний декор на гостьових  столах з текстилем.

Дзеркальні столи гостей

Наступний вид оформлення столів для особливих людей, які не бояться дивувати, експериментувати та бути завжди на висоті, бути найкращими! Дизайн столів можна зробити без будь-яких обмежень, створюється основний арт об’єкт, який не просто видно, а він створить настрій для оточуючих, а Вау ефект вам гарантований. Саме для цього і робиться декор, він має дивувати та викликати вибух позитивних емоцій та створювати атмосферу паралельного світу, світу Вашого щастя!

Декор столів у весільному оформленні

Столи для гостей декор

цікаві підсвічники на гостьових столах

великі квіти на столах

Особливий декор

блискучі вази на столах

повітряний декор столів

Високі стійки на столах

Цікаві композиції на гостьових столах

Не зважаючи на види декору, квітів, та інших декорів на столах гостей, весь декор має бути в гармонії, в одному стилі, в одній концепції з іншими елементами декору на весіллі. Wed Lemon створить Ваш декор неповторним та у повній гармонії. Зв’яжись з професіоналами, які люблять свою роботу!

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх