Оформлення весільного залу Kavalier Boutique

Оформлення весільного залу Kavalier Boutique
30
05
2017

Оформлення весільного залу Kavalier Boutique

Оформлення весільного залу Kavalier Boutique

Оформлення весілля для Павла та Аліни в одному з залів ресторану Culinarium , що знаходиться в унікальному готельному комплексі Kavalier Boutique Hotel. Оформлення камерного весілля на 7 персон у бежевих відтінках з вишуканими композиціями з гортензій та еустом, спадаючими кристаликами на дзеркалах та підсвічниках, особливим квітковим столиком для весільного тортику та щасливими, наповненими почуттями та коханням посмішками молодят.

Територія Kavalier Boutique та закохані молодята

територія Kavalier Boutique Hotel

територія Kavalier Boutique

Kavalier Boutique весілля

весілля Kavalier Boutique

Ще раз кохання

Kavalier Boutique Hotel

весілля Kavalier Boutique

Оформлення весільного залу Culinarium

оформлення весільного залу Culinarium

оформлення весільного залу Львів

декор квітами

стіл для торту

декор весільного залу

Наші молодята обрали для свого камерного весілля  комплекс Kavalier Boutique Hotel, який розташований в одному з найгарніших місцин Львова, а саме в парку «Знесіння».  Kavalier Boutique має чудовий готель з комфортними номерами, унікальним басейном та відпочинковим комплексом на території, стоянкою, а особливу увагу майбутнім нареченим потрібно звернути на можливість  провести весілля на свіжому повітрі або в закритому ресторані на 200 гостей та у другому варіанті з посадкою на 100, звичайно Вас та ваших гостей порадує відмінний сервіс та авторська кухня. Багато пар обирають цей комплекс, який наділений унікальною територією з чудовими краєвидами для власної фотосесії, а у вас будуть не тільки чудові фото з власної фотосесії, але і унікальна можливість провести виїзну церемонію шлюбу на кращому для цього майданчику Львова. У вас ще лишились запитання, чому молодята Павло та Аліна обрали ресторан Kavalier Boutique для свого весілля?

Весілля Павла та Аліни було особливим, бо на ньому були присутні найрідніші люди, вони були свідками народження нової сім’ї. Для свого весілля вони обирали не тільки заклад, але і навіть місто, тому якщо ви така сама пара, яка мріє провести незбутнє весілля у Львові, вам точно до Нас і нашого романтичного міста!

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх