Оренда весільного декору для колег та молодят

Оренда весільного декору для колег та молодят
23
03
2017

Оренда весільного декору для колег та молодят

Оренда весільного декору для колег та молодят

Ми вже давно запустили оренду весільного декору для наших партнерів та колег, зовсім недавно запустили нову послугу для наречених, які самостійно готуються до свого весілля «Декор в Оренду», цією послугою вже скористалося велика кількість молодят.

Кому стане корисною послуга прокат декору?

Звичайно молодим парам, які готуються до весілля самостійно. Ви можете зайти в розділ нашого сайту «Декор в Оренду», де можна переглянути позиції, які доступні, їх кількість та якісні показники, ну звичайно ціни, ці позиції будуть постійно оновлюватися та додаватимуться нові.

Декоратору, особливо якщо ти початківець. Ти знайдеш все, що потрібно для реалізації своїх проектів. Декоратори , які вже на ринку давно, знають нас як надійного партнера. А найголовніше, в нас можна отримати спеціальну партнерську ціну.

Флористу, який постійно шукає різного виду вазочки, баночки та різні прикольні штучки.

Організаторам та координаторам, активно запрошуємо вас до співпраці.

Фотографи часто беруть наш декор для проведення фото зйомки на природі, у власних фотостудіях. Запрошуємо до партнерських програм!

В нас можна взяти текстиль, різне скло, вази, аксесуари та декори, декорації, арки, каркаси,

стаціонарні фотозони, меблі.

          Партнери та колеги можуть отримати новий прайс, залишивши заявку через пошту wedlemon@ukr.net або іншим зручним для вас способом, ми представлені у  всіх соціальних мережах.

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх