Підготовка до весілля

Підготовка до весілля
10
11
2016

Підготовка до весілля

Плануєш весілля ??? Куди бігти, що робити??? Давай по порядку.

               Ви вже вирішили - весіллю бути! Насамперед  вам потрібно вибрати дату. Більшість обирають літо і осінь. Ну тому що тепло і гарно. Хоча весілля весною чи зимою не менш красива подія.  Тут потрібно виходити із того, що саме Вам подобається, а не вашим батькам, бабусям і інших людям. Доречи цей принцип має бути у всьому, що стосується вашого, без перебільшення, свята. Весілля ваше , і робиться для вас, а не для тітки з Вашингтона). Обрали дату? Добре!

               За скільки часу потрібно братися за організацію свята? Щоб гарно все спланувати, запросити людей, яких ви хочете бачити на своєму весілля, ну для прикладу ведучого, музикантів і інших. Від восьми, дев’яти місяців до запланованої дати. Якщо ви знаєте конкретно, який ведучий чи інший шоумен має бути у Вас. Якщо для вас це не принципове питання, тоді вам вистачить п’яти, шести місяців знайти професіонала з івент індустрії. 

              Концепція весілля, простими словами все весілля в одному ключі, в гармонії. Подумайте, які вам весілля подобаються, на яких ви були, подивіться картинки.  Не страшно, що нареченому подобається одне, вам інше. І взагалі вам подобається все або взагалі нічого. Це нормально і так має бути, це ваш день і кожна деталь важлива.  Вирішують такі питання весільний розпорядник , весільний організатор.

               Тепер робота над  приблизним списком гостей. Зробіть його, щоб зорієнтуватись скільки у вас буде людей. Так, це тільки попередній список.  Ми робимо це для того, щоб зорієнтуватися, який саме майданчик для весілля вам потрібен. Чи на 151 ос чи на 102 ос.

              Обравши дату і маючи приблизний список, перше, про що вам потрібно думати, це майданчик, де буде проводитися захід. Майданчиком може бути ресторан, кафе, їдальня, шатер,  який можна поставити будь-де, навіть на стадіоні Арена Львів, котедж за містом. Якщо мова йде про звичні нам місця, як ресторани, то тут потрібно не менше, ніж за півроку почати пошук. У цьому на першому етапі допоможуть  сайти, де зібрані ресторани Львова: віртуал ресторан , весільні портали  , тепер у вас в руках база ресторанів.  Залишаєте у списку пріоритетних заклади, які вам підходять по кількості гостей, концепції весілля, бюджету . І тільки тепер можна починати їх огляд. Це забирає достатньо часу, тому краще планувати на вихідні дні. У Львові і в околицях міста безліч гарних, цікавих ресторанів з точки зору весілля. Ресторан приблизно обійдеться від 401 грн з особи. Ціни на ресторани залежать від місця розташування, популярності, статусності закладу, від наявності опцій, таких як стоянка, територія, наявність парку, водойми тощо. Традиційно склалось, що бенкетний стіл має ломитися від свого наповнення. Ми купляємо ящики горілки про запас , ми замовляємо непотрібні страви аби більше. Це зовсім не правильний підхід. Більше ви дізнаєтесь у статті Замовляємо алкоголь на весілля  та  меню на весілля.

               Тепер у вас є заклад, де буде відбуватися бенкет. Починаємо шукати людей, які будуть створювати енергетику свята. Коли їх шукати написано вище. В цій статті ми просто обмежимося кого найчастіше запрошують на весілля. Щодо музичного супроводу запрошують  музикантів, інколи діджея, рідко - поєднання, часто можна побачити зірок,  які співають пару пісень і їдуть далі. Струнний квартет, який грає під час супроводу виїзної церемонії, першого танцю, зустрічі гостей. Хостес, міми, ходулісти, живі статуї, живий стіл – люди, які зустрічають гостей. Міми, клоуни можуть залучатися як аніматори  (люди, які граються з дітьми), а також показувати номери для молодят. Тамада, хоча нам ближче ведучий. Тамадою раніше називали людину, яка вела вечір, нічого спільного до роботи це не мало, це міг бути член родини, а ось ведучий - це якраз людина, яка професійно веде вечір. Дуже часто у музичних колективах є людина чи люди, які тамадують на весіллі. Люди, які документують Ваш День - відео оператори і фото оператори. Різні шоу програми,  наприклад: бармен шоу, фокусник на весілля, коваль на весілля, шоу балет , вогняне шоу, художник на весіллі, пісочна анімація .

 

               Окремо присвятимо розділ людям,  які дарують нам красу  свята, картинку свята, атмосферу свята і взагалі купу позитивних емоцій. Ці люди називаються декоратори і флористи.  Саме в їх руках картинка  вашого свята. Ми дуже тішимося, що відходить час кульок, штучних квітів і взагалі однакових весіль. Коли на перший план виходить не кількість їжа на столах, а краса у вигляді композицій з квітів, запалених свічок, які створюють шалену атмосферу романтики , казкові виїзні церемонії, нові нам пісочні церемонії, тематичні весілля, індивідуальні фотозони. Коли нарешті молодята стають центром весілля,  а не просто акторами, на яких одягнули весільну сукню і костюм. Саме декоратори і флористи можуть передати твій характер, твою унікальність, твій особливий смак, і нарешті зробити мрію реальністю. Кожна прекрасна половина людства, що присутня на твоєму весіллі :  чи то сестра,мама, бабця чи просто подруга, кожна буде мріяти опинитися на твоєму місці. Тому так важливо замовити весільний декор, компетентного і відповідального  декоратора на весілля мрії!

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх