Пропозиція руки та серця. Організація оформлення освідчення

Пропозиція руки та серця. Організація оформлення освідчення
21
02
2017

Пропозиція руки та серця. Організація оформлення освідчення

Якщо ви кохаєте один одного, то рано чи пізно у вашому житті наступає момент, коли ви хочете розділити своє життя з найкоханішою, найріднішою людиною і хочете освідчитись їй. Освідчення - це не тільки емоційно зворушливий момент для двох закоханих, ще він має відбуватись в особливому місці, з особливим декором. Адже цей момент буде згадуватись все життя, що ви говорили, що переживали та відчували, в якому місці це відбувалося та як все виглядало навколо вас.

Оформлення освідчення в коханні

оформлення освідчення в коханні

Пропозиція руки та серця

Організувати та декорувати такий важливий для вашого життя момент допоможе команда Wedding Lemon. Зверніться до нас! Ми зможемо реалізувати ваш задум та запропонувати варіанти в оформленні та місці проведенні, а також надати підтримку в координації заходу і в питаннях організації місця та виконавців, наприклад музичного супроводу, меню в ресторані, готель та інших питань.  Також при замовлення послуги «Пропозиція руки та серця» у нас, ви отримуєте подарунковий сертифікат на знижку 7% на послугу «Оформлення весілля під ключ»

Освідчення

освідчення

Розглянемо декілька варіантів, де можна зробити пропозицію руки та серця. Дуже романтичним буде, якщо ви вирішите зробити пропозицію на природі. Згадуючи себе, саме так і зробив - місцем освідчення став берег моря, на місці освідчення були запалені факели, які символізували дорогу до мого серця, на березі стояв я з величезним букетом червоних троянд, а поряд стояли стільчики та столик з фруктами та цілою купою свічок у вазах та підсвічниках, після очікуваного «так», офіціант відкрив шампанське, наливши келихи, залишив нас насолоджуватись ясним зоряним небом та шумом моря. Звичайно, ми не маємо моря, але в нас чудові озера, парки та ліси з своєю неповторною атмосферою.

Освідчення на природі

освідчення на природі

Наше місто Львів - немов музей під відкритим небом, а тому в нас дуже багато ресторанів з чудовими терасами з виглядом на місто. А тому можна сміливо розглядати варіант пропозиції в ресторани, звісно підготувавшись завчасно.

Освідчення на терасі ресторану

освідчення на терасі ресторану

Освідчення може бути і сплановано та проведено вдома, якщо ви відчуваєте, що це буде комфортніше та зручніше для вас обох. Можливо, ви вперше побачилися на вечірці у себе вдома, ви маєте задній двір чи інші очевидні плюси для цього.

Освідчення вдома

пропозиція руки та серця вдома

освідчення вдома

 

Також у Львові безліч історичних місць, де можна освідчитись : Палац Потоцьких, Будинок вчених, Італійський дворик та інші особливі місця.

Освідчення біля каміну  Будинок вчених

освідчення біля каміну будинок вчених

Фантастичні та екстремальні освідчення на повітряній кулі. Будьте оригінальними та кохайте один одного!

Освідчення на повітряній кулі

освідчення на повітряній кулі

Уявіть, що буде відчувати ваша кохана, коли ви зробите пропозицію, якою буде її реакція??? Так візьміть і наблизьте цей момент!

момент освідчення

Яке б місце для освідчення ви не обрали, подбайте про те, як воно буде виглядати, довірте організацію людям, які професіонали в цих питаннях!!!

організація освідчення

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх