Різьбленні арки, ширми, фотозони на весілля

Різьбленні арки, ширми, фотозони на весілля
10
03
2017

Різьбленні арки, ширми, фотозони на весілля

Різьбленні арки, ширми, фотозони на весілля

Буквально кілька років тому у весільний декор увірвалися різьблені елементи у вигляді різних видів арок, ширм, фотозон та окремих елементів в оформленні весілля, ця тенденція не тільки зберігається, але і активно розвивається. Wedding Lemon теж не стоїть в стороні, а підхопив цей тренд  та може запропонувати нашому клієнту найсучасніший  дизайн в різьблених арках, фотозонах, ширмах та інших складових весільного  декору.

Чому різьблені елементи такі популярні? В першу чергу за нових матеріалів , які почали використовувати декоратори та технологій , які впроваджуються та активно розвиваються. Декоратор може змінювати простір, створюючи чудовий результат для молодят та оточуючих.

По-друге, звичайним текстилем вже не здивуєш і він потрошки вимирає, звичайно він буде у весіллях, бо без нього не можливо, але його буде все менше і менше. Що говорити, зараз навіть стіл молодят робиться без жодного шматка тканини, ну це вже інша тема, інший тренд у весільному декоруванні.

Різьблені елементи чудово поєднуються з живими квітами, мереживом,  а молодята все більше і більше захоплюються великими розмірами та об’ємами . Використовуються такі декори  в зоні для молодят у вигляді великої різьбленої ширми, як правило білого кольору з додаванням квітів та ініціалів нареченого та нареченої на фоні в колір весілля та іншим декорами. Звичайно   використовуються і для проведення виїзної церемонії різьблені арки, різьблені столики або куби.  Буде актуальним взяти в прокат різьблену скриньку для завершення цілісності картинки.

Різьблені елементи декору зони молодят

Різьблені елементи декору на зону для молодят

Різьблена ширма за молодими

Різьбленна ширма за молодятами

Різьблена ширма на весілля

Різьблена арка для виїзної церемонії шлюбу

Різьблена арка на весілля

Різьблена арка декорована живими квітами

Різьблена арка з квітами на виїзну церемонію шлюбу

Фотозону можна поставити як самостійну локацію на весіллі, а можна поєднати з церемонією, додавши додаткові елементи декору. Такий хід значно збереже кошти, а трансформація змінить вигляд арки, яку вже бачили на церемонії шлюбу.

Різьблена фотозона на весілля

Різьблена фотозона на весілля з квітами

Якщо ви обрали різьблену арку чи ширму за молодятами, подбайте, щоб і план розсадки для гостей був теж різьблений, а номерки на столах завершували концепцію вашого весілля.

Різьблений план розсадки для гостей

Різьблений план розсадки для гостей на весілля

Різьблена скринька для конвертів на весілля

Різьблена скринька для конвертів на весілля

Різьблена арочка на день народження

Різьблена фотозона на день нароження

Wedding Lemon з радістю запропонує свій варіант різьбленого декору для твого свята!

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх