Стіл для вітання молодят

Стіл для вітання молодят
04
05
2017

Стіл для вітання молодят

Стіл для вітання молодят

Стіл для привітання - один з обов’язкових атрибутів в оформленні весілля. Він виконує важливу місію, на нього ставиться ваша весільна скринька, яка буде формувати ваш перший спільний сімейний бюджет. Ставиться такий столик біля арки таким чином, щоб молодята могли встати між столиком та аркою, столик перед ними.

Прикрашається столик у відповідності до загальної концепції вашого весілля, звичайно можна заощадити невеличкі кошти, попросивши такий столик в самому ресторані. Але таке рішення в естетичному плані не завжди вірне. Тому перед таким рішення подумайте, що саме через різні складові формується загальне враження від весілля в цілому, особливо від елементів декору.

Також не тільки важливо як сам вітальний столик за декорований, але і те, що з декору стоїть на ньому. Скринька має виглядати і доповнювати декор так само, як і подушечка для обручок. Живі квіти прикрасять та створять гарний настрій, свічки та підсвічники з вазочками добавлять нотку романтики.

Звичайно, якщо ви запланували проводити виїзну церемонію шлюбу, столик буде не тільки доповнювати картинку, але стане тою підпорою для підписання відповідних документів, що затверджують ваше кохання на письмі.

Звичайний класично задекорований столик білою тканиною.

класичний стіл для привітання

Столик, декорований квітами та скатертиною у колір, який полюбляє наречена.

привітальний столик з квітами стіл для торту з квітів

Металевий ажурний столик з гіпюрової тканини, мереживний привітальний столик.

привітальний стіл з мереживом

Дарувальний столик в таких вишуканих паєткових тканинах : золота, срібна скатертина з паєтки.

дарувальний столик з паєтками

Столик без тканин в своїй природній красі, дерев’яний столик для привітання.

дерев'яний столик

Шеббі шик, столик представлений у вигляді бочки.

столик шеббі шик

Навіть після дарування, проведення церемонії його можна використати як центральне місце молодят. Стіл молодят під аркою.

стіл молодят під аркою

Ми надали всього декілька варіантів, як можна задекорувати і використати ваш привітальний столик на весіллі. Студія Wedding Lemon з великою радістю виконає всі ваші бажання та мрії.

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх