Стіл молодят в оформленні весілля, чому він такий важливий!

Стіл молодят в оформленні весілля, чому він такий важливий!
08
12
2016

Стіл молодят в оформленні весілля, чому він такий важливий!

Стіл молодят в оформленні весілля, чому він такий важливий!

На весіллі  найголовніші - це молодята, а тому вся увага завжди концентрується на них. Ось тому стіл молодят, за яким сідають наречені, потребує особливої уваги і відповідного дизайну. Дуже часто майбутнє подружжя називає стіл молодят, маючи на увазі всю зону для молодят. Це така дрібничка, але дуже важлива, бо коли ви питаєте про вартість столу молодят, декоратор так вас і розуміє, називаючи ціну, на яку ви потім і розраховуєте. Як правильно називати стіл молодят, щоб не виникало непорозумінь? Якщо ви назвете зону для молодят або президіум для молодят - буде вірно так і так.

Що в себе, як правило, включає президіум  молодих: стіл молодят, арку або ширму за молодятами - часто її називають стіною або фоном, який розташований за нареченими, рідше ставиться підвищення (подіум), якщо його немає в самому ресторані.

Основні правила оформлення зони молодих:

  • Президіум молодих має бути розташований на найбільш видному місці в ресторані.
  • При оформленні важливо дотримуватися одного ключа в стилістиці та колористиці. Не можуть бути  банти на стільчиках зелені , арка фіолетова, а стіл молодих червоний.
  • Квіти мають бути однаковими як в кольорах, так і в сортах. Не можуе бути троянда білого кольору в композиціях на столі молодих та голубі гортензії на гостьових столах.

Основні поради та рекомендації в декоруванні президіума:                                                                 

  • Любить багато квітів. Квіти завжди захоплюють. Тому виділяйте бюджет на них і ви не пожалкуєте, весілля всього один раз у житті!
  • Прислухайтеся до порад декоратора щодо світлового декору, він підкреслить, виділить.  Він може бути різного кольору, що дуже гарно, створює атмосферу казковості.
  • Не бійтеся бути головними. За стіл молодят не обов’язково сідати шістьом, як прийнято на західній Україні, а можна удвох.

 

Сподіваємося, що ця стаття стане вам у нагоді при виборі декору та флористики на ваше весілля. І звичайно, команда Лемон може не тільки радити, а і втілювати всі ваші бажання та мрії в реальність.

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх