Сучасне весілля, яке воно?

Сучасне весілля, яке воно?
15
12
2017

Сучасне весілля, яке воно?

Сучасне весілля, яке воно?

За роки нашої роботи в сфері івент дизайну одним з основних запитів від наших молодят був зробити наше весілля не таким як у всіх, тобто унікальним та ексклюзивним, хочемо щоб наше весілля було сучасним з вау ефектом.

По-перше Ми студія весільного декору Wed Lemon – створюємо весілля з душею, змінюємо світ на краще за допомогою нашого весільного декору та оформлення весілля.

По-друге Ми використовуємо найсучасніші рішення в івент індустрії, постійно вчимося та вдосконалюємося.

Wed Lemon на навчанні, завжди хочеться вдосконалюватися, щоб дати нашим молодятам тільки найкраще

Курси весільного декору у Львові

Школа декору Львів

Тому сьогодні будемо говорити, як можна з допомогою найсучасніших матеріалів зробити Ваше весілля по-справжньому ефектним, незабутнім та сучасним. Нашій команді неймовірно пощастило  двічі. Вперше - побувати на навчанні в одних з найкращих декораторів на всьому пострадянському просторі, в Небо Декор – студії Лілі Кутузової. Ми отримали неймовірний багаж знань, ідей, та просто неймовірну енергетику від цієї команди! Вдруге - попрацювати з командою Небо Декор на їхньому масштабному проекті в Одесі, цей проект був для нас неймовірно корисним. Ми побачили, як працює команда Небо в середині, це весілля робилося з нуля, в чужому для них місті. Команда Небо дуже великі молодці! Пишаємося, що були з Вами, отримали шалений досвід в роботі, в організації виробництва, монтажних та демонтажних роботах.

Wed Lemon Львів

Wedding Lemon Львів

Сучасна фотозона

Сучасне весілля

Wed Lemon

Оформленння весілля у Львові

Весільна церемонія Львів

 

Хочемо Вам розказати, яке це було весілля і чого навчилися там!

Підготовка до весілля – це один з найважливіших етапів у створенні краси, він в свою чергу складається з закупки всіх складових, організації роботи з підрядниками, створенні декорацій на базі, роботи з різними видами пластику, дерева, металу та інших основних складових в оформленні весілля.

весільний декор в деталях

Весільні декорації своїми руками

Створення краси на весілля своїми руками

Курси декораторів Львів

Транспортування декору – дуже важливий етап, весь декор та команда мають добратися на майданчик цілими та готовими до роботи.

Транспортування весільного декору на майданчик

Монтажні роботи в цьому випадку тривали цілих два дні. Коли змінюєш простір навколо, це насправді навіть мало часу. В цей час якраз і відбувається створення краси, яку побачать всі, а фотографії та відео залишать спогади для інших.

Монтаж весільного декору

декор весілля власноруч

Оформлення весілля своїми руками

Демонтаж теж дуже працемісткий процес, який забирає багато сил та часу.

Велике спасибі студії Небо Декор за можливість вчитися у Вас та переймати досвід.

Якщо Вам хочеться, щоб Ваш декор здивував і про Ваше весілля говорили дуже довго, студія Wedding Lemon створить таке весілля для Вас по-справжньому. 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх