Світлове оформлення весілля

Світлове оформлення весілля
28
02
2017

Світлове оформлення весілля

Світлове оформлення весілля

Хочеш, щоб зал чудово виглядав, створював незабутню атмосферу твого свята, тоді тобі потрібно замовляти не тільки декор, а поєднувати його з світловим декоруванням залу. Весільний зал буде виглядати просто неймовірно та гарно, але таким чином буде створюватися елемент казковості, дива. Не тільки сам зал можна освітити в різні кольори, але вигідно виділити різні окремі зони, такі як зона велкам, зона для молодят, фотозона, церемонія шлюбу та інші локації  на вашому весіллі.

Оформлення виїзної церемонії шлюбу, залу світлом

оформлення залу на весілля світлом

підсвітка весільного залу

Церемонія шлюбу оформлено світлом

Виїзна церемонія шлюбу оформлена світлом

В оформленні світлом найчастіше використовують прожектори різної потужності , світлодіодні , з можливістю світитися в різні кольори за бажанням клієнта. Також використовують підсвітку танцполу лазерними прожекторами в різні кольори.

Підсвітка прожекторами

Підсвітка залу прожекторами

Зона молодих декоровона світлом

Оформлення світлом

Також, якщо весілля проводиться на вулиці чи в залах, де буде використовуватися більш природні стилі, використовують декоративну підсвітку ретро гірляндами різною довжини, відповідно до задуму декоратора. Також використовують новорічні гірлянди в підсвітці залу чи  вулиці. Все залежить від концепції вашого весілля та ваших бажань.

Підсвітка ретро гірлянда

Підсвітка ретро гірляндами

Підсвітка гірляндами

Підсвітка гірляндами весілля

Оформлення гірляндами весілля

Оформлення свічками та люстрою

оформлення весілля свічками та люстрою

Головне в виборі підсвітки залу - довіритися професіоналам, які розкажуть про технічні можливості та підберуть варіант для реалізації вашого весілля мрії.

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх