Схема розсадки гостей на весілля

Схема розсадки гостей на весілля
20
04
2020

Схема розсадки гостей на весілля

Схема розсадки гостей на весілля

Щоб замовити зал на весілля, потрібно розуміти скільки гостей у Вас планується зі сторони нареченої та нареченого, вийде приблизна кількість планованих гостей, до цієї цифри додайте + 10% на випадок, якщо когось пропустили, і тепер можна шукати зал, який буде відповідати кількості гостей, вашим смакам, кухні, розташуванню і інших вимогам.

Пропонуємо маленьку шпаргалку по розміщенню гостей на весіллі, можете її собі поставити в закладки, зберегти в соцмережі. Вам потрібно з’ясувати, які столи ставляться для проведення весілля в цьому залі. Вони можуть бути круглими, це великий плюс, або прямокутні. Зазвичай всі меблі в ресторанах однакових розмірів, якщо вони робляться по стандартам сервіровки.

Є безліч схем розсадки гостей. Розглянемо основні з них.

Розсадка у вигляді букви Т , Г

Розсадка у вигляді Ш

Розсадка  Ялинкою

Розсадка Сонечком для квадратних та круглих столів

Як розсадити гостей за столами?

- Гості мають бачити молодят, не сидіти до них спиною, їм має бути зручно сидіти, 60-80 см на одну персону.

- Гості мають сидіти по інтересах, бажано 8-12 осіб за одним столом. Добре  використати круглі столи, на них можна посадити 10-12 осіб, вони ефектніше виглядають, особливо з центральними композиціями на столах.

- Чоловік з жінкою мають сидіти за одним столом.

- Сімейні пари з такими ж парами.

- Незаміжні дівчата з парубками.

- Дітей бажано взагалі не брати, але все таки, якщо вони там будуть, в них має бути окремий стіл. Діти, які сидять з батьками, довго не зможуть всидіти з ними.

- Батьки, найближчі родичі мають сидіти за окремими столами - першими столами від молодят.

- Для людей, які працюють на весіллі : ведучий, музиканти, фото, відео-оператори тощо накривається окремий стіл. Цей стіл має знаходитись окремо від ваших гостей, бажано в іншому приміщенні, не в залі.

- Використовуйте план розсадки для гостей, нумерацію або назви столів, індивідуальні картки для гостей.

Дошка розсадки

Схема розсадки для гостей створюється в загальній стилістиці оформлення залу, вона має бути цікавою , читабельною для гостя, який себе легко на ній знайде. Підготовку списків та розсадку гостей потрібно почати як можна раніше, вона займає дуже багато часу. В останні два-три дні не робиться.

Кожний столик можна пронумерувати або назвати відповідними назвами, якщо концепція весілля дозволяє це зробити. Наприклад, у вас концепція весілля «Пори року», стіл можна назвати «Літо», «Весна».  Звичайно все це робиться в одній концепції всього весілля.

Розсадкові картки робляться індивідуально для кожного гостя і ставляться на відповідному місці, де він має сісти за вашою задумкою. Банкетна картка ще раз підкреслить стилістику вашого весілля та забезпечить зручність для гостя. Вона також послугує сувенірчиком з вашого весілля, тому подбайте, щоб вона містила подяку від вас, дату вашого весілля, ваш логотип або ваші імена.

Переглянути наші роботи з оформлення весілля, натискай тут

Декор столу молодих, читай тут

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх