01
01
1970

Вартість оформлення весілля

Яка ціна на оформлення весілля? Одне з найчастіших питань від майбутніх молодят, яке ми чуємо. Спробуємо розібратися, оскільки будь який продукт складається зі сталих складових, ціну можна одразу встановити і назвати, в оформленні все набагато складніше, оскільки навіть однакове оформлення у вересні має одну ціну, а в травні зовсім іншу.

Як же формується вартість на оформлення весілля, з чого складається оформлення весілля можна переглянути за цим посиланням, тисни сюди. І так, щоб сказати скільки буде коштувати конкретно ваше весілля, потрібно запитати, яка дата вас цікавить, яке приблизно оформлення подобається, яка колористика до вподоби, скільки гостей планується та інші основні питання, які задає декоратор майбутнім молодятам.

Кошториси студії авторського декору та флористики Wed Lemon завжди відкриті . Ви точно знаєте, що скільки коштує.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ НАШІ РОБОТИ З ОФОРМЛЕННЯ ВЕСІЛЛЯ

 

І так ціна на оформлення івента формується з трьох складових : перша, це робота команди , друга - складові декору , та додаткові витрати студії на реалізацію проекту.  Хочу наголосити, що робота декоратора-флориста дуже складна і відповідальна, саме від нас залежить святковий настрій ваш та ваших гостей, гарні спогади на відео та фото, якими будуть враження гостей та характер свята.

Складові для оформлення можуть бути різними, залежно від масштабності свята, ваших уподобань та можливостей.  Як правило, це вартість закупки квітів, оренда текстилю, декорацій, меблів, посуду та декору, виготовлення або переробка наявних декорацій, архітектурне освітлення. Якщо вартість квітів може дуже різнитися в різні періоди року, то всі інші позиції, як правило, сталі, і ціна більше залежить від якості та стану орендованого майна та їх кількості при застосуванні.

Додаткові витрати студії, це в першу чергу витрати, пов’язані з логістикою, доставкою декору та команди на майданчик. Харчування команди під час монтажу, оскільки монтаж може тривати не один день, рідше проживання команди, якщо івент відбувається в іншому місті, області.

Робота команди починається з першого дзвіночку від вас, формування пропозиції на підставі ваших уподобань та смаків, ескізи, прорахунок кошторису,  дуже часто на нього йде багато часу, оскільки потрібно знати, яка вартість квітів буде на той період, коли планується івент, скільки буде коштувати оренда декору, текстилю, посуду та декорацій, скільки часу потрібно на виготовлення декорацій, який майстер має їх виготовляти, яка логістика буде задіяна для цього і інші організаційні питання, пов’язані з оформленням, скільки задіювати людей на монтаж і демонтаж декору, це залежить від складності декорацій та об’єму роботи, скільки є часу на майданчику для монтажу і демонтажу, це не повна кількість питання на які повинен відповісти декоратор, щоб сформувати кошторис.

Наші кошториси завжди відкриті і ви точно знаєте за що і скільки вам необхідно сплатити. Наші весілля зазвичай дешевші від інших компаній, оскільки в нас наявний великий склад декору та посуду, власне виробництво декорацій, велика дружня команда однодумців. 

Консультація безкоштовна , якщо у Вас залишилися запитання, ми з радістю на них дамо відповіді.

 

Наша команда, божевільні люди) 

Wed Lemon - команда декораторів у Львові, організація весілля у Львові в надійних руках

mopis львів органзіаці та оформлення весілля, імпреза декор львів, імпреза формлення весілля

Візуалізація, ескіз та макет 

Оформлення івентів та корпоративів у Львові. Організація івентів

оформлення весілля Львів, букет нареченої

Декорації на весілля, оформлення та декор на весілля, сучасний декор на весілля

Трожки монтажу робота флористів та декораторів

Букет нареченої Львів, квіти на весілля, квіткове оформлення весілля

Школа декораторов Львов

Дуда агенція

ціна букет нареченої Львіво, ціна на оформлення весілля

Довгоочікуване Ваше весілля

ціна формлення весілля у Львові

вартість весілля у Львові? декор та флористика

Ціна букетів на весілля у Львові

Ціна оформлення свята у Львові

Оформлення весільного залу, банкетні зали у Львові

ціна фотозони у Львові

букет молодої ціна у Львові

Квітковий декор у Львові

Ціна оформлення столу молодих

вартість оформлення столу наречених у Львові

Ціна букетів на столи гостей у Львові

Ціна оренди декору

Консультація безкоштовна 097 81 46 904 , якщо у Вас залишилися запитання, ми з радістю на них дамо відповіді.

 

Переглянути Наші роботи нажимай сюди

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх