Весільне оформлення залу

Весільне оформлення залу
02
02
2018

Весільне оформлення залу

Весільне оформлення залу

Весілля - визначний та особливий момент в житті кожної молодої сім’ї, а тому, щоб він був особливий та таким, що буде нести позитивні спогади на все подальше життя, він має бути по-справжньому гарним. Весільне оформлення залу, церемонії, інтерактивних зон - важливий та складний процес, а тому потребує значних ресурсів та часу. Наша задача, як декораторів, щоб Ваше весілля стало таким, про яке будуть дуже довго говорити Ваші друзі та родичі.

Весільне оформлення столу молодят

Весільне оформлення Львів

Весільне оформлення - це не просто важлива складова, це головний сегмент на Вашому весіллі. Нас дуже тішить, що все більше молодят починають розділяти цю позицію з нами. Багато наречених впевнені, що головна і найбільша витратна стаття на весіллі - це святковий банкет та ресторан, але це не зовсім вірно, бо для того щоб створити великий масштабний проект в частині декору потрібні значні фінансові вливання. Декоратори за свою роботу беруть всього 20-30% від кошторису, а відповідальність інколи просто зашкалює, все має бути вчасно зроблено відповідно до затвердженого проекту. Взагалі, якщо порівнювати весільний декор як діяльність, це приблизно як будівництво, бо до створення краси залучаються безліч людей : дизайнери, декоратори, рекламщики, флористи, електрики, столяри, ковалі, вантажники. монтажники та інші спеціалісти. На створення весілля Вашої мрії потрібен час та талановиті люди, професіонали.

Весільне оформлення

Стіл молодят декор

Робота декораторів починається з певних етапів : перший - це знайомство з Молодятами. Дуже важливо декоратору зрозуміти, яка перед ним пара, про що вона мріє, як разом проводить час, що любить, чого терпіти не може. Після знайомства декоратор працює над створенням концепції свята, вона може займати до двох тижнів, а інколи і до місяця. Після узгодження концепції проект затверджується і починається кропітка робота десятків рук над створенням краси.

Весільне оформлення залу Львів

Весільний декор столу молоядт

Ми підготували для своїх наречених безліч ідей весільного оформлення залу, починаючи від декорованої підлоги в глянці та різних подіумів до вражаючих неймовірною красою весільних президіумів молодят, весільних столів гостей.   

Прикрашання весілля

Стінка за молодятами декор

Ви можете поділитися своєю ідею, яку ми обовязково виконаємо для Вас

Сучасний стіл молодят декор

Комплексне офоррмлення весілля

Ідеі взяти з просторів інтернету

Комплексний декор весілля

Декор весільних столів

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх