Весільні Тренди 2017!!!

Весільні Тренди 2017!!!
22
12
2016

Весільні Тренди 2017!!!

Весільні тренди 2017 !!!

Ось і підходить до завершення 2016 рік. У наступному 2017 ви плануєте своє весілля та хочете, щоб воно було сучасним, модним, трендовим. Тренд – це тенденція моди певного проміжку часу. Весільні тренди змінюються щороку, нові переплітаються з попередніми, часто створюючи мікс стилей та кольорів. Весільна мода зазвичай диктується провідними весільниками США, а модну палітру кольорів визначає на кожен наступний рік Інститут кольору Pantone. Весільна мода тісно пов’язана із загальною світовою фешн індустрією, тому, слідкуючи, наприклад, за модними показами мод чи новинками у інтер’єрі, ви завжди будете в певній мірі розуміти, які весілля актуальні сьогодні. Ось що пропонують нам event експерти у 2017 році, розглянемо деякі тренди :

1)               Свіжа зелень. Оскільки головним кольором 2017 оголошено саме зелений, то і соковите весілля у зелених тонах, прикрашене свіжим листям та травами буде на піку популярності. Тема тропіків чи райського саду як ніколи популярна.

Композиція над гостями з великою кількістю зелені

2)               Космос. Створення багатовимірного простору, ілюзій, відображення всесвіту – нова тенденція у весільній моді. В декорі використовуватимуться металізовані деталі та світло, що нагадує мерехтіння зірок, 3д зображення та хаотичність.

Тренд у весіллях космос зірки місяць

3)               Прозорість. Прозорі елементи стають актуальними у всіх елементах оформлення весілля – від запрошень до церемоніальної арки. Прозорим також може бути план розсадки, номерки на столах, ультрамодні стільці-привиди Ghost, святкове меню, привітальна табличка, куби-підставки для композицій.

тренд на весілля прозорість арка хупа прозора

 

Якщо говорити в цілому оформлення весіль 2017 року стануть ще більш технологічними та масштабнішими у своєму виконанні. Сучасні технології та матеріали відкривають нові горизонти для втілення найрізноманітніших ідей. Весільні декори стають все цікавішими та гарнішими. Флористика стає все природнішою. Молодята все милішими та відкритішими. 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх