Весільний декор.Чому не варто економити

Весільний декор.Чому не варто економити
10
11
2016

Весільний декор.Чому не варто економити

Весільний декор. Чому не варто економити?

Більшість весільних організаторів мають спільну думку в тому, що весільний декор – безперечно одна із основних статей видатків на весілля. І переконують : ні в якому разі не слід економити на оформленні весілля, і тим більше відмовлятися від нього взагалі. Декор передасть тематику і стиль свята, дозволить гостям залишити реальність і опинитися в атмосфері Вашої нової сім’ї.

 

АКТУАЛЬНІ ЦІНИ НА ОФОРМЛЕННЯ ВЕСІЛЛЯ тисни сюди

 

Тому важливо знайти такого декоратора, який має смак, зрозуміє ваші мрії і зможе підкреслити їх,використовуючи сучасні матеріали.

 

ОФОРМЛЕННЯ ВЕСІЛЛЯ наші РОБОТИ тисни сюди

 

Декілька порад.

- Не завжди варто довіряти відгукам. Якщо у декоратора гарні фотографії , а відгуки  ні. Чи навпаки фото не дуже, а відгуки супер, слід задуматися?

- Головний орієнтир – фото робіт декоратора. По ним Ви зможете зробити адекватний висновок стосовно професійних навичок. Маленька порада: завантажте декілька фото робіт декоратора у пошукову систему Google по картинках. Завдяки такій маленькій хитрощі ви зможете переконатися хто є власником цих робіт.

- Обговоріть розцінки якомога конкретніше. За прив’язання стрічки або метелика вам можуть запропонувати кругленьку суму. Краще про все домовитися заздалегідь, ніж отримати небажані подаруночки потім.

- Декоратор - це не та людина, з якою потрібно переписуватися або говорити по телефону, з ним потрібно зустрічатися. Це творчі люди в першу чергу. Не бачивши Вас, вони нічого не зможуть Вам порадити і тим більше відчути Вас як неповторну унікальну наречену.

- З декоратором завжди потрібно зустрічатися, він не тільки повинен говорити про ціну і показувати фото, але і показувати матеріали з чого все робиться, взірці.

- Чому на перший погляд схожі речі у різних майстернях коштують по різному. Ось тому і потрібно зустрічатися. Людина професіонал з легкістю Вам продемонструє відмінності.

- Запитайте чи декоратор Вас може запросити на робочий майданчик, на живе оформлення залу, прикрашання виїзної церемонії?

- Не обирайте за принципом найдешевше, вас в майбутньому буде чекати так само оформлений зал, церемонія, церква і декор весілля в цілому.

- Вирішили прикрашати зал живими квітами. Не шукайте найдешевшу композицію. Від цього буде залежати об’єм квітів у вазі, пару квітів у велику вазу, це не гарно, краще відмовитися від квітів взагалі, їх можна замінити підсвічниками, свічками і іншим декором.

Коли ви обрали декоратора в роботі з ним Вам потрібно:

- Передати завдаток, декоратор за бронювання дати бере 50-70% завдатку і це нормально, він не фотограф  чи ведучий, він відповідає за атмосферу свята, за ваш настрій, саме він передає оточуючим ваш внутрішній світ. Іншими словами він починає роботу над вашим весіллям з дня передачі завдатку.

- Дозвольте декоратору керувати вашим бюджетом, саме він Вам порадить як краще розподілити бюджет, щоб від цього не страждала картинка свята. Задача декоратора не «втюхати» вам чохол на стільчик, а зробити картинку  гарною.  Непрофесійно натягувати чохол на дійсно гарний стільчик і казати «ми вам зробимо красу».

- Затвердити з ним матеріали, які він буде використовувати в роботі при декоруванні Вашого весілля. Повірте, бантик із шифона, атласа, крепсатина виглядають по різному.

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх