Виїзна церемонія у Львові. Оформлення та декор весільної церемонії

Виїзна церемонія у Львові. Оформлення та декор весільної церемонії
02
02
2017

Виїзна церемонія у Львові. Оформлення та декор весільної церемонії

Організація, оформлення виїзної церемонії шлюбу

Виїзна церемонія шлюбу, без перебільшення, - найбільш захоплююча  та хвилююча частина кожного весілля. А для того, щоб вона була справді такою, розкажемо вам про деякі деталі при організації церемонії.

Оформлення весільної церемонії у Львові

Перше питання - робити чи не робити церемонію шлюбу? Однозначно робити! Ви всього один раз в житті виходите заміж. Це ваше свято, до якого ви готувалися та мріяли, уявляли та прокручували неодноразово, як воно буде відбуватися, чи не так? Отримайте позитивні та яскраві емоції на все життя.

оформлення весільної церемонії у Львові

Стосовно юридичної частини. На жаль, вам все рівно доведеться подавати заяви в РАЦС та приходити туди особисто, щоб розписатися в журналі та отримати Свідоцтво про шлюб. Але вас ніхто не примушує його отримувати в день вашого весілля , а тому переносьте це дійство на інший день та не напружуйтеся з цього приводу, хай цей час, що ви звільните, піде на інші справи в день весілл, наприклад на фотосесію.

організація та оформлення весілля у Львові

Місце проведення - в цьому питанні ви абсолютно не обмежені! Хоч на повітряній кульці) Але, якщо візьмете за варіант щось на землі, то зверніть увагу про близькість до місця, де буде відбуватися святкова вечеря. Дуже часто ресторани мають закриті майданчики для таких чудових речей. Користуйтеся ними і зверніть увагу, деякі з них можуть орендуватися за додаткові кошти. Також у нашому місті чудові та мальовничі парки, є ресторани з панорамними виглядами на наше старовинне місто Лева.

Церемонія на майданчику ресторану

церемонія весілля у Львові

Виїзна церемонія у парку

Декорації на весілля

Церемонія шлюбу на березі озера

Організація та декор весілля

Лісна церемонія шлюбу

Весільна церемонія у Львові

Основна частина вашого бюджету піде на створення атмосфери, а іншими словами на декорування вашої неповторної та унікальної церемонії . Скільки це буде коштувати залежить від вас та від вашої мрії, сьогодні технології  дозволяють виконувати найсміливіші ідеї та задуми. Звичайно, прикрашати живими квітами найрізноманітніші конструкції та арки залишається в моді і в цьому сезоні. Також набирають оберту нічні та вечірні церемонії, які несуть в собі неповторну романтичну атмосферу.

ведуча виїзної церемонії

Обрати чудового церемоніймейстера - теж дуже важливий пункт. Це ведучий чи ведуча, яка професійно проведе ваш захід, яка буде змушувати битися ваші серця від ніжних, теплих слів кохання.

Декор та оформлення на весілля

Подбайте про музичний супровід : це може бути струнний квартет, оркестр або просто фонова гарна музика з режисером.

Організація виїзної церемонії шлюбу у Львові. Декор та оформлення

Також вам потрібно буде подбати про меблі для ваших гостей, більшість ресторанів не дозволяють виносити меблі з залів. Меблі для проведення церемонії можуть бути найрізноманітніші, все залежить від вашої концепції  заходу.

меблі на весілля у Львові

Wedding Lemon з великим задоволенням створить неповторну атмосферу вашого заходу, все організує та оформить!

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 097 81 46 904
Сторінка студії @wed_lemon_flowers_decor

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх