Дзеркала у весільному декорі

Дзеркала у весільному декорі
17
11
2016

Дзеркала у весільному декорі

Дзеркала у весільному декорі

Багато говорити про те, яким важливим у дівчачому житті має дзеркало не потрібно. Кожна з нас не уявляє життя без погляду на себе, ми не можемо пройти повз нього, не отримавши задоволення від свого відображення).

Сьогодні зупинимося на такому декоративному елементі,  як дзеркало,  чому воно таке популярне  в оформленні весілля та де його використовують.

Знаєте, що не буде можливості підійти до кожного гостя, запрошеного на весілля з словами подяки, вам на допомогу прийде дзеркало в рамці, на якому можна написати теплі слова подяки перед входом в ресторан. Також подбайте про комфорт ваших гостей : на дзеркалі великого розміру можна написати план розсадки і кожен з легкістю знайде своє місце на вашому святі. Також на такому дзеркалі можна написати меню, ваш логотип з датою тощо.

Можливо, ми відкриємо вам невеличку таємницю.  Виїзну церемонію шлюбу можна проводити не тільки перед початком банкету чи в день, а скажемо вночі. Ви пара справжніх романтиків - тоді такий варіант саме для вас. А головним чином свою чарівність створять дзеркала та запалені свічки. Дзеркальні тумби ( куби) різних висот, на яких ставляться квіткові композиції, підсвічники, свічки та інші декори. Замість арки можна використати дзеркальний фон тощо.

За гостьовими столами ваші гості знаходяться значний період часу на весіллі, а тому важливо як вони будуть виглядати. Столи можна прикрасити  скляними підносами, вони можуть бути різних розмірів та форм, а це залежить від форми та розміру столів, на яких вони будуть стояти та рішення дизайнера в концепції свята. На ці дзеркала ставляться центральні композиції з квітами та іншим декором. Номерки на столи також потрібно замовляти дзеркальні. Ще можна замовити  скляні підвищення  замість підносів - вони додадуть виразності та вишуканості центральним елементам.

Створюємо магічну атмосферу свята центральною зоною молодят, яку  можна виконати з великим поєднанням квітів, свічок та дзеркал.

Дзеркала - це  стильність, креативність вашого свята. Декоратори люблять дзеркала за те, що ними можна візуально збільшувати простір і це просто гарно.  Всі елементи декору з дзеркал можна замовити в майстерні декору Wedding Lemon , а твій особистий декоратор підкаже, які підійдуть для вашого залу та ідеї весілля. 

 

 

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх