Весільне оформлення, що в нього входить?

Весільне оформлення, що в нього входить?
02
07
2020

Весільне оформлення, що в нього входить?

Весільне оформлення, що в нього входить?

Дорогі молодята, ви вже визначилися з весільним залом, де буде проходити святкова вечеря, настав час подумати про весільне оформлення, оскільки воно є не менш важливим за місце проведення. Оформлення весілля потребує великих зусиль команди декораторів та флористів. А тому підготовка до нього потребує часу та злагодженої роботи команди, щоб все задумане стало реальністю, а ваше оформлення було гарним і перевершило ваші очікування.

Що входить в оформлення весілля

Оформлення весільного залу, де буде відбуватися святкова вечеря, розіб’ємо на візуальні локації . Головною локацією буде оформлення зони молодих. В неї входить стінка за молодими, декор столу молодят, підвищення. Прикрашається текстилем, квітами, декором, використовуються декорації та конструкції, встановлюється сцена, беруться в оренду меблі та посуд. 

Оформлення весілля у Львові від студії декору Wed Lemon

стіл молодят оформлення, весілля в рожевих кольорах

стіл молодят

Стінка за молодими

весільні аксесуари в оренду уЛьвові

Гостьові столи. Оформлення текстилем, квітами, ставляться вазочки, підставки  та підсвічники зі свічками, номерки на кожен стіл. Набирає обертів із року в рік оренда меблів, крісла для гостей, гостьові столи, також прокат посуду у вигляді бокалів, підтарільників, приборів, тримачів для серветок та інших аксесуарів для кожного гостя індивідуально.

Декор гостьових столів

Оформлення столів на весілля

Оформлення простору в ресторані. Відноситься оформлення стелі, стін та підлоги. З цих опцій найдешевшою буде закрити підлогу, наприклад, повністю в білий колір. Стіни та стеля потребують використання спеціального обладнання та навиків команди, а тому виллється в суттєву копійку, але це варто тих зусиль та коштів.

Оформлення фотозони конструкції, декор та квіти. Подіум вигідно виділить фотозону.

Фотозона Львів

фотозона на весілля Львів

Весільна церемонія. Приділіть їй велику увагу. Її можна оформити на території  комплексу, де буде відбуватися святкування або провести в особливому місці для вас - парк, ліс, інший заклад чи будівля.  Вам знадобиться оформлення головного арт-об’єкту, підвищення, де буде відбуватися церемонія, доріжка, по якій будуть йти молодята, стільчики для гостей, столик для розписки, скринька для грошей та коробочка для обручок. 

Паварк оф рест весілля

виїзна церемонія Львів

     Оформлення окремих столів, солодкий стіл та інші. Це в першу чергу дитячий стіл, солодкий стіл, козацький та інші фуршетні столи.  Оформляються у відповідній тематиці, та в загальній лінії по форрмленню, стиль та концепція. 

Солодкі столи

План розсадки для гостей, оформлення квітами, декором. Дуже часто відповідно до концепції свята потребує виготовлення спеціальних  конструкцій, або вибрати готові дошки, рамки для розсадки та розробити дизайн. Текст має бути читабельним.

Дзеркальна розсадка, букви оракал

 У ранкову флористику можна віднести: букет нареченої, бутоньєрка для молодого, віночок, обруч для молодої, букетики та віночки, обручі для дружок, бутоньєрки для дружбів.

Весільна поліграфія – запрошення, розсадка.

Оформлення автомобілів для кортежу, зазвичай замовляється в агенціях, які надають прокат автомобілів.

Щоб декор оживити, потрібно замовляти світлове оформлення і тоді пазл складається.  

 

Хто займається оформленням весілля? Оформленням займаються флористи і декоратори, це люди, які створюють красу на вашому святі. Декоратор придумує ідею до дрібничок і відповідає за вчасність виконання всієї роботи. Дуже часто він звертається за допомогою у фірми, що займаються прокатом декору, посуду та текстилю. Декорації він може мати в наявності, але якщо весілля має концепцію, індивідуальний характер, скоріш за все йому потрібно буде виготовляти декорації з нуля, цим замаються столяри, ковалі, рекламщики і ще багато різних підрядників, які залучаються до виготовлення декорацій, також залучається транспорт та вантажники. Флористи доповнюють декор квітами, їм потрібно обрати правильну кількість квітів, які потрібно заздалегідь замовити, обрати колористику і відповідні сорти, а також створити букетики на весілля. В оформленні залучається велика кількість людей, від злагодженої роботи яких залежить яким буде ваше оформлення, а тому довіряйте ваше весілля тільки професіоналам.

Робочі процеси декораторів

Робота флористів

Монтаж на весіллі

Робота декораторів

Команда декораторів

команда флористики

вартість оформлення весілля

Студія авторського декору та флористики WedLemon, це гарантія, що все пройде добре, ваш декор буде вражаючим, а весілля наповнене позитивними емоціями. Обирайте кращих!

Переглянути наші роботи з оформлення весілля, натискай тут

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх