Весілля Зимою або Зимова казка

Весілля Зимою або Зимова казка
23
11
2016

Весілля Зимою або Зимова казка

Весілля Зимою або Зимова казка

Вже зовсім скоро розпочнеться весільний сезон 2017, а розпочнеться він з чарівної пори роки Зими. Зима – це переливання снігу, яскраве сонечко та надія на велике чудо, яке обов’язково станеться. А тому проводити весілля в цю пору - це не тільки гарно, а і має безліч своїх плюсів.

Перший плюс : саме зима, яка дарує відчуття чуда, початку чогось доброго та ніжного , затишок домашнього каміну та родинного тепла.

А яка чудова зимова фотосесія… Сама природа дарує сріблясте переливання зимових барв, а фото вийдуть чіткими та неповторними.

Вибір локації для весілля зимою, безперечно, ще один плюс. Ви можете обрати будь-який ресторан і він буде вільним. Розгляньте варіант проведення заходу за містом, у котеджі з каміном - він подарує теплі почуття для вас.

Ще одна перевага - вбрання для молодят. Зимою можна не обмежуватися світлими тонами для сукні, а сміливо обирати інші кольори, які будуть на природньому  фоні виглядати гарно, як приклад червона сукня, синій пояс на сукню тощо. Також не забувайте, зима - королева шубок та діамантів.

Розглянемо частинку декору для тематичного весілля «Зимова Казка»

Основним кольором для такого весілля будуть срібно-білі тони, багато свічок у різних вазах, підсвічниках, що створять атмосферу казковості. Подбайте про дзеркальні елементи в декорі, такі як підставки з дзеркал на гостьових столах під центральні композиції, самі композиції можна зробити з білих гілочок, поєднаних з бавовною, яка стане ніби легеньким сніжком, доречними будуть кришталеві кристали, які будуть відтворювати зимове мерехтіння, дзеркальні куби для фотозони та церемоній. Зверніть особливу увагу на план розсадки, який можна виконати з великої дзеркальної рами, а на столах поставити номерки у дзеркальних рамочках. Також буде доречним замовити скриньку для конвертів, зроблену з тих самих дзеркал. Зону для молодят зробіть з поєднанням елементів, які перераховуються вище. Особливу увагу зверніть на свічки : чим більше, тим казковіше, і оберіть як основний елемент купу снігу, зробивши з нього частину столу молодят та стінку за молодятами, подбайте про правильне освітлення елементів декору і ви зможете подарувати свою «Зимову казку» оточуючим!!! А команда Wedding Lemon з радістю її створить для вас)

 

 

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх