Алкоголь на весілля

Алкоголь на весілля
10
11
2016

Алкоголь на весілля

Замовляємо Алкоголь на Весілля

В Інтернеті дуже багато статей і калькуляторів по розрахунку алкоголю на весілля. Особисто я не проти ні того, ні іншого, але коли прораховували своє весілля, до цих речей не зверталися. Бо маємо величезний весільний досвід.

Ось тому ми вирішили поділитися нашим досвідом з Вами. До уваги беремо такі речі, як кількість запланованих гостей. Порахували??? Ця цифра буде у наших розрахунках основною. Наш регіон Львів і околиці. В середньому банкет в нашому регіоні триває десять, дванадцять годин. Пізніше закінчуємо у суботу, раніше в інші дні, наприклад в неділю. На вживання алкоголю впливає пора року : взимку більше, влітку менше. По напоях не алкогольного характеру навпаки. Не беремо до уваги дітей, жінок, чоловіків. Жирна чи не жирна їжа в ресторані. Це все можна залишити докторам науки, вони вам будуть рахувати правильно виходячи з науки, дослідів і таке інше, це насправді буди займати дуже багато часу. А на практиці це працює наступним чином для банкету.

Горілка 0,250 л. на 1 ос. Тобто беремо тільки кількість Ваших гостей всіх разом дітей, чоловіків, жінок. І множимо на 0,250 л. на одного гостя.

Вина брати тільки сухі . Сухе червоне, сухе біле вино. Це допоможе вам зберегти кошти. І порахувати вина за наступною формулою 0,150 л. множимо на загальну кількість гостей. Це як для червоного, так і для білого вина.

Коньяк, якщо ставиться на стіл : 0,05 л. множимо на загальну кількість гостей.

Шампанське радимо давати тільки на перший тост. Тобто 0,1 л. на одну особу.

Два слова про безалкогольні напої. Не радимо купляти сік, солодку воду на гостьові столи. Купіть мінеральну воду газовану і негазовану у склі - це гарно. Дуже погано, коли на столі пластик. Замовте у ресторані морс, узвар. Як рахувати :  літо ( тепла пора) 2 літри безалкогольних напоїв, зима (холодна пора) 1,5 літри. Сік, солодка вода, наприклад кола, ставляться на фуршет до коньяку і віскі.

До 100 ос. купіть дві упаковки по 2л коли. Сік купіть 2 упаковки по 2 літри різного соку, попросіть в ресторані, щоб Вам все перелили у графіни.

Віскі, коньяк, вермут, текіла, самбука, пиво і інші цікаві напої радимо ставити на фуршет, до них у компанію сік і солодку воду.

Віскі на 100-120 гостей 2 пляшки по 4,5 літри. Коньяк на таку саму кількість гостей 5 літрів, пиво 2 бочки по 5 літрів, можна замовити апарат з пивом і квасом, пиво будуть пити у жарку пору і поціновувачі пива.

Вермут, наприклад «Мартіні», «Маренго», «Букет Молдови» може бути не тільки білим солодким, а рожевим і червоним. 10 л на 100-120 ос.

Для прикладу візьмемо сто Ваших гостей

Стіл:

Горілка «Львівський стандарт»25 л це 2,5 ящика горілки по 0,5 л.

Вино «Шардоне» біле сухе 15 л це 20 пляшок по 0,75 л.

Вино «Каберне» червоне сухе 15 л це 20 пляшок по 0,75 л

Шампанське «Асті» біле солодке 10 л 14 пляшок по 0,75 л

Газована вода «Моршинська» 50 пляшок скло по 0,5 л.

Не газована вода «Моршинська» 50 пляшок скло по 0,5 л.

Узвар 100л

Фуршет:

Коньяк «Хенесі» 10 пляшок по 0,5 л.

Віскі «Чивас Ригал 12» 2 пляшок по 4,5л .

Вермут «Букет Молдови» 10 пляшок по 1л.

Пиво «Хайнекен» 2 бочонка по 5л.

Сік «Сандора» різного смаку 2 упаковки 24 пачки по 1 л.

Кола «Кока кола» 2 упаковки 12 пляшок по 2 л.

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх