Букет нареченої, ранкова флористика, замовити у Львові.

Букет нареченої, ранкова флористика, замовити у Львові.
19
01
2017

Букет нареченої, ранкова флористика, замовити у Львові.

Букет нареченої, ранкова флористика, замовити у Львові.

Ранковою флористикою називають аксесуари з квітів, які є не менш важливими, ніж весільна сукня, зачіска молодої, весільні туфельки та інші аксесуари, які одягне наречена в день весілля.  У ранкову флористику можна віднести: букет нареченої, бутоньєрка для молодого, віночок, обруч для молодої, букетики та віночки, обручі для дружок, бутоньєрки для дружбів. Якщо від обручів та віночків можна відмовитися, то букет для молодої - це один з найважливіших атрибутів в день весілля.

А тому букет нареченої має бути особливим, стильним, зроблений з найякісніших квітів, які можуть витримати весь день до завершення святкового вечора. Він має бути Вашим, він має бути гармонійний з Вами, з Вашим одягом і подобатися Вам. А тому до його вибору потрібно ставитись ретельно і не боятися задавати всі питання, які вас цікавлять, щоб флорист мав змогу зробити ідеальний букетик саме для Вас.

Букет нареченої піоновий рожевий

Весільний букет

Весільний букет Львів

 

Букет молодої має бути не тільки гарним, він має розкривати вашу душу, індивідуальність та характер. Він займає центральне місце в образі нареченої, а тому сукня, аксесуари, навіть зачіска - все має бути у гармонії з ним. Звертаючись до флориста, ви маєте розказати йому ваші побажання, кольорову гаму, форму, аксесуари на букет, які вам подобаються, а він запропонує найкращий варіант на підставі отриманої інформації та користуючись загальними правилами для підбору та вибору букету, бо навіть фігура та зріст мають значення. Повненьким дівчаткам краще підійде пишний букет, худеньким варто обрати круглий букет. Високим - кругла форма, а низьким витягнутий або каскадний. Дівчатам з темним волоссям варто подумати про яскраві кольори, а світловолосим красуням потрібно відмовитися від білих квітів, надавши перевагу персиковим, рожевим, ліловим.

Букет молодої

Букет моолодої Львів

Весільний букет Львів

Весільна флористика Львів

Весільна флористика

Весільний букет

Ранкова флористика

Букет нареченої повоній

Букет нареченої 2020

Букет молодої 2020

Весільні букетики

Весільний букет тренд

Букет нареченої

Ідея букет молодої

Ідея букету нареченої

Букет нареченої з троянд

Букет нареченої ніжні кольори

Трендовий букет молодої

Букет молодої

Букети для дружок

букети на весілля

букет весілля

букет молодої замовити Львів

букет нареченої замовити Львів

Замовити ранкову флористику у студії Авторського Декору – Wed Lemon

 

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх