Декор та флористика

Декор та флористика
10
11
2016

Декор та флористика

Чому не варто замовляти декор та флористику окремо!

Сьогодні хочемо з вами поговорити про декор та флористику. Дуже часто молодята хочуть зробити своє свято трошки дешевше і починають марафон по всьому місту, шукаючи ті чи інші послуги дешевше. Чи справді це так? Що ви отримуєте при такому підході до підготовки вашого весілля?

Час на пошуки потрібної фірми, послуг йде дуже багато часу,постійні роз’їзди, зустрічі - це надзвичайно забирає ваші сили та настрій.

Відповідальність замовника перед вами – при такому підході ви її не отримуєте, жоден професіонал не підпишеться, а тим більше нічого не буде вам гарантувати, якщо навіть візьметься за роботу.

Концепція – від цього страждає концепція, а точніше повна її відсутність. Ви замовили, для прикладу, флористику в одної фірми, декор в іншої. Зайшовши в зал, ви отримуєте в кращому разі зіпсований настрій.

Є надзвичайно просте рішення. Оформлення вашого свята має бути одною командою. Оберіть одного виконавця, який зможе вам запропонувати концепцію свята відповідно до ваших побажань, запропонує кращий варіант для вашого весілля, продумає кожну дрібничку, починаючи від запрошення, букету молодої, бутоньєрки, весільної флористики та оформлення вашого залу в цілому.

Не може бути композиція цетральна з жоржин, замовлених там, де дешевше, а вази на гостьових столах з гортензій.

Обирайте професіоналів, які з радістю візьмуться за виконання ваших мрій. Від того, як буде виглядати ваше свято залежить ваш настрій та оточуючих.

Подаруйте собі естетичне задоволення!

 

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх