Фотозона на весілля Львів

Фотозона на весілля Львів
05
04
2019

Фотозона на весілля Львів

Фотозона на весілля Львів

Жодне весілля не обходиться без оформлення фототозони у Львові. Фотозона – невід’ємна складова сучасного декору, а ось як саме буде виглядати ваша фотозона на весіллі - це цілком ваш вибір. Хтось обирає фотозони з текстилю в поєднанні з флористикою та весільним декором. Інші молодята слідкують за весільним дизайном і обирають фотозони з глянцевими елементами декору, об’ємними декораціями, зі світлом та живою флористикою. А якщо ваше весілля продумане до кожної дрібнички з затвердженою концепцією, є необхідність виготовити унікальну фотозону саме для вашого весілля.

Наша студія декору може запропонувати сучасну та стильну фотозону на ваше весілля. В нас є чудовий вибір готових декорацій на сучасний лад, завжди можемо добавити унікальну нотку для Вас, а також в нашій майстерні є можливість розробити і виготовити за індивідуальним проектом фотозону.

Весільна фотозона за індивідуальним проєктом

Весільна фотозона

Фотозона на весілля

Фотозона Львів

Фотозона за весілля Львів

Квіткова фотозона

Квіткова фотозона весілля

Фотозона 2019

Декори на фотозону

Декор на фотозону

Фотозона - це не просто фото стіна в торгівельному центрі, весільна фотозона має бути живою, передавати любов, тепло, дарувати гарний настрій і зберігати фото на довгу згадку з вашого весілля. І звичайно фотозона займає значну частину витрат від самого оформлення весілля. А вартість буде цілком залежати від ваших бажань та об’єктивних факторів розміру фотозони, кількості квітів, фактури обраних матеріалів, наявність того чи іншого декору, унікальності тощо.
Фотозона на весілля

Глянцева фотозона

Фотозона

Глянцева фотозона

Глянцева фотозона

Радимо робити фотозону не менше 2.5 метрів висотою та 4 метрів в ширину. Має бути підлога, не менше 2 метрів глибини і не більше 3 метрів при стандартних розмірах самої фотостіни. Підлога має бути завжди, чи це буде глянцеве, матове чи інше полотно, підвищення чи просто настил, вона має бути обов’язковим елементом. Узгодьте з вашим фотографом та декораторами де краще поставити її, де оператору  буде комфортніше працювати для кращого результату та отримання якісних та яскравих фото.

Фотозона з дошок

фотозона з дошок

Фотостіна Львів

фотозона з дошок

Фотозона стане цікавим та бажаним місцем для ваших гостей, а головне, це буде чудовою нагодою переглядати класні знімки з вашого весілля.

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх