Новий сайт wedlemon.com.ua

Новий сайт wedlemon.com.ua
10
11
2016

Новий сайт wedlemon.com.ua

Новий сайт Wedlemon.com.ua

Хочемо поділитися з вами нашою доброю новиною : ми переїхали на новий сайт, відтепер нас можна знайти на www.wedlemon.com.ua . Стаємо ще ближчими до вас. Тепер не потрібно запам’ятовувати стару довгу назву.  Сайт не тільки змінив назву, він буде постійно наповнюватися унікальним, живим та цікавим контентом. Розділи стали доступними та простими з відповідним портфоліо робіт флористики та декору. 

Зручно з нами зв’язатися, а відтепер легко записатися на зустріч, є відповідні форми на сайті, заповнив і чекай підтвердження, поки ваш декоратор зв’яжеться з вами та уточнить основні моменти по оформленню.

А також, якщо ви вирішили з нами зустрітись, для полегшення роботи на першій зустрічі з декоратором-флористом ви можете заповнити анкету «Для молодят». І зустріч пройде швидко та конструктивно, декоратор запропонує декілька варіантів та прорахує кошторис.

Ми заохочуємо нашого клієнта відповідними подарунками. Коли ти станеш клієнтом, ми обов’язково зробимо для вас подарунок, який підійде саме вам . Ще один з очевидних плюсів, кожна пара  може взяти участь в акціях, які є у відповідному розділі сайту.

На цьому робота звичайно не припиняється . Тому навіть зараз ми думаємо як покращити сайт та стати ще ближчими до вас, наші дорогі клієнти. Якщо ви маєте ідею, поділіться з нами)

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх