Оформлення весільного залу

Оформлення весільного залу
11
01
2018

Оформлення весільного залу

Оформлення весільного залу

Перед кожною молодою парою під час підготовки до весілля виникають різні організаційні питання, і звичайно одним з основних є вибір ресторану для проведення весілля та його оформлення. Оформлення весільного залу завжди важливий та відповідальний крок до ідеального весілля, саме тому на нього потрібно звернути особливу увагу. Навіть при мінімальних коштах можна зробити гарне незабутнє свято.

Оформлення весільного залу Львів

В цій статті хочемо зосередити увагу на декоративних елементах, які створюють загальну картинку всього весілля, а саме підлогу. Вона займає порівняно з іншими декораціями значний простір. Безперечно, для гарного, гармонійного декору весілля важливі всі зони і оформлення столу молодят, і простору за ним, декоровані гостьові столи, стільці та інші локації та складові декору у залі.

Всі елементи декору в гармонії

Оформлення весілля фото

               Молодята мають знаходитися на підвищенні. Багато ресторанів мають подіуми, але вони з візуальної точки зору дуже жахливі, тому є вихід - якщо в закладі немає такої опції, її можна замовити у нас. Те підвищення, що є в ресторані, можна обшити в білий колір за допомогою глянцевого пластику або матової банерної тканини, текстиль не підходить для таких цілей, він слизький та не завжди щільний, затягується і рветься.

Подіум для молодят

Подіум для порезидіуму молодят

Весільний подіум

Стіл молодят підвищення

               Радимо завжди робити підвищення для фотозони, фотографії з Вами та Гостями - невід’ємний атрибут нашого життя, фоточки люблять всі. Тому виділіть трошки коштів на ваші приємні спогади. Стильна, гарна фотозона потребує фону на підлозі або підвищення, він так само робиться з глянцевого пластику або банерної тканини.

Подіум підлога перед фотозоною

фотозона з подіумом

Фотозона Львів на весілля з підлогою

               Ну і звичайно, якщо ви прагнете створити незабутню атмосферу свята, зверніть увагу на підлогу, є різні варіанти як оформити підлогу, від найбюджетнішого до ексклюзивного.

Можна дати одну доріжку від столу молодят через весь зал.

Доріжка на весілля

Підлога на весілля

Весільна доріжка

Повністю забілити підлогу в ресторані

Біла підлога на весілля

Декор підлоги на весілля

Зробити підлогу глянцевою

глянцева підлога на весілля

Створити поєднання глянцю та мату

Оформлення весілля глянцевою підлогою

Створити підлогу ексклюзивною

Оформлення весілля логотипу на підлогу

Змінити простір на весілля

оформлення підлоги на весілля ексклюзив

Це новинка для нашого регіону, тому замов оформлення підлоги першою!  А  наша команда декораторів створить красу для тебе.

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх