Оформлення залу

Оформлення залу
08
12
2016

Оформлення залу

Оформлення ресторану

         Весілля – це один з найяскравіших днів нашого життя, тому важливо де і як його святкувати. Можна обрати бар, кафе, ресторан, шатро чи просто вдома у колі найрідніших, а ось оформити  приміщення і надати йому святкового вигляду - це обов’язково.

         Залежно від ресторану оформляють зону молодят, декоратори називають її президією молодят, для самих молодят звично називати: стіл молодят, стінка за молодятами, місце молодят.

         Сьогодні президію молодят прикрашають живими квітами, тканинами, паперовими елементами і іншими сучасними матеріалами. Ми проти штучних квітів у весільному декорі, тому і Вам не радимо їх замовляти.

         Дуже гарно виглядають дзеркала на столі молодят, чи перед столом різні підвищення, на них - різного розміру вази, підсвічники, коробочки, свічки і живі квіти. При бажанні воду у вазах можна зафарбувати у ваш улюблений колір. Запалити свічки - це така романтика. Дуже ефектно виглядають стіл з живих квітів, стінка за молодятами, коли все у квітах - неймовірна краса. Якщо ви не готові вкривати все квітами, можна тільки стіл або його частину, так само і стінку за молодятами. При будь-якому оформленні зони молодят не завадить професійне освітлення. Воно виділяє певні елементи декору і надає так само красу і романтику. Часто стінку молодят роблять з ширм дерев’яних, обтягнутих гарною тканиною, наприклад  квітами, вирізьбленими візерунками на фанері, такі роботи називають дизайнерськими. Вони робляться конкретно під молодят і є унікальними.

                            Гостьові столи

         Дуже круто дивляться круглі столи, за які можна посадити 10-12 гостей, на столах можуть бути як звичайні ресторанні скатертини, так і дизайнерські з гарним малюнком, кольорові, з мереживом . Якщо скатертина біла, на середину стелять доріжку вашого кольору або прикрашають частину столу у Ваш обраний колір. На середину столу кладуть скло або дзеркало, ставлять вази, підсвічники, купу свічок, канделябри і живі квіти. Композиції на столах залежать від висоти стелі, ну погодьтеся, не гарно дивиться висока ваза, а на ній три квітки при високих стелях в ресторані. Зручно, коли на столах номерки, і кожний з гостей знає, де йому потрібно сісти, для цього робиться план розсадки, який ставлять при вході в ресторан. І індивідуально кожному гостю карточка з його ім’ям на тарілці або біля неї. Модно робити маленький комплімент гостю перед бенкетом. Це може бути шоколадка з надписом, магнітик, яблуко, бутоньєрка з горішками, цукерками тощо.

          Стільці дуже модно замовляти chiavari, napoleon, або просто красивий білосніжний чохол, головне щоб не блищав, а на нього галстучок, бантик, накидки, хвостики, квітки вашого улюбленого кольору.

           Приділіть увагу фотозоні. Вона ставиться біля входу або в будь-якому зручному місці в ресторані. Це може бути банер, пресвол, або фотозона з паперових квітів, крісел і таке інше, тут ваша фантазія не обмежена. Це враження на все життя у гарних фотографіях.

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх