Ретро гірлянда у весільному декорі

Ретро гірлянда у весільному декорі
09
02
2017

Ретро гірлянда у весільному декорі

Ретро гірлянда у весільному декорі

Ретро гірлянди ( Голівудські лампочки) прийшли на наші рідні терени відносно недавно і, як часто це буває, ми їх запозичили від наших заокеанських колег. Ну хто не бачив романтичних американських фільмів зі сценами з весіль . Там кожне друге весілля, особливо альтанки, дворики прикрашаються такими гірляндами. Також в Сполучених Штатах дуже популярно проводити пікніки, визначні сімейні події у внутрішніх садах, двориках , які прилягають до будинків, в яких вони живуть і звичайно кожна така подія не обходиться без ретро гірлянди.

Ретро гірлянда двір

Ретро гірлянди на вулиці

Тепер і у Wedding Lemon можна замовити ретро гірлянду для оформлення свого весілля чи для іншої події. Гірляди бувають різної довжини, найчастіше від 10 метрів, дроти бувають чорні та білі, традиційно використовують лампи розжарювання, бо на них видно спіральку, яка і навіює романтичні відчуття.  Спіралька, що світиться, і є основною особливістю такої гірлянди, важливо, щоб на ній був спеціальний механізм, який дозволяє регулювати яскравість світла.

Фотозона з ретро гірляндами

Декорування фотозони з ретро гірлянд

Голівудські лампочки в оформленні

Ретро гірлянда на церемонію шлюбу

Вечірня церемонія шлюбу з ретро гірлянд

Вечірня церемонія

нічна церемонія з ретро ламп

Голівудські гірлянди широко використовуються в оформленні фотозон, нічних або вечірніх церемоніях шлюбу, залах і внутрішніх двориках при ресторанах, в шатрах. Звичайно варто продумати концепцію свого весілля або надати таку можливість професіоналам, щоб вони змогли порадити, де краще використовувати такі гірлянди, а де правильніше взагалі відмовитися від них.

 

 

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх