Стиль Рустік

Стиль Рустік
22
12
2016

Стиль Рустік

Стиль Rustik

Стиль рустик вже давно набув піку своєї популярності на українському ринку весільних послуг та вже кілька років є одним із улюблених серед декораторів та наречених і, незважаючи на швидкоплинність світових тенденцій, не хоче здавати свої позиції. Що ж цей стиль оформлення являє собою і чому має таку цікаву і дивну для нашого сприйняття назву?

Слово «rustik» у перекладі з французької означає «сільський», «простий». Тому при оформленні використовують саме прості, натуральні матеріали та природні кольори. Отже, основні елементи рустику : дерево, сіно, мішковина, льон, польові квіти, «бабусин інвентар». Якщо плануєте робити весілля саме в цьому стилі, знайте, що стільці та столи в залі будуть дерев’яні, прикрашені мішковиною, мереживними стрічками ; замість помпезних ваз та величезних композицій милуватимуть око акуратні скляні баночки з польовими квітами чи натуральним медом, варенням на дерев’яних спилах ; церемонію прикрашатимуть арка з натурального матеріалу, цільна чи зроблена із маленьких гілочок, дерев’яні бочки та коробочки, паперові гірлянди. Забудьте про яскраві кольори, тільки природні білий, коричневий, пісочний, зелений, синій.

Вам близький до душі стиль природи, простоти, а класичні весілля здаються банальними та хочеться виділитися, щоб ваше весілля надовго запам’яталося гостям своєю затишною домашньою атмосферою? Сміливо обирайте рустик! Також у виборі вам може допомогти стиль закладу проведення свята. Якщо це дерев’яний зал з мінімальним декором інтер’єру, заміський будинок, шатер, а поруч річка, озеро, ліс, гарна природа – rustic стане для вас ідеальним оформленням!

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх