Свято для новоствореної сім’ї

Свято для новоствореної сім’ї
10
11
2016

Свято для новоствореної сім’ї

Свято для новоствореної сім’ї

 В нас існує стереотип, що чим більше весілля, тим краще. Ми вам запропонуємо альтернативну точку зору. Останнім часом стає дуже актуальним проводити маленькі весілля, їх називають камерні. На прикладі Весілля Аліни та Павла, що відбулося цих вихідних у чудовому ресторанно-готельному  комплексі «Kavalier boutique hotel»

Це весілля було особливим та неповторним в родинному колі з шести персон. Для локації та проживання був обраний «Kavalier boutique hotel», в ресторані була орендована окрема панорамна зала, де і відбувалось застілля. Звичайно були і оператори, і шикарний кортеж, і весільний торт. Але ми зупинимося на особливій флористиці та декорі. Колористика була обрана в голубих та світло бежевих тонах з домінантом голубим. Центральну композицію на столі займали вази з гортензій, орхідей, троянд, еустом, всі квіти привезені під замовлення з Голландії та Еквадору. Для підкреслення нотки романтики були обрані скляні прозорі підсвічники з плаваючими свічками.

Центральне  місце було обрано для торту, який красувався від початку банкету на найбільш видному місці в залі. Торт стояв на круглому столі зі скляною стільницею, під якою красувалися зазначені вище квіти.  

Підійдіть до свого весілля з творчої сторони, і тоді воно буде найкращим, а ми з радістю візьмемося до виконання, створюючи ваш неповторний день!

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх