Живі квіти на весілля, обираємо за сезоном

Живі квіти на весілля, обираємо за сезоном
16
02
2017

Живі квіти на весілля, обираємо за сезоном

Живі квіти на весілля, обираємо за сезоном

Сьогодні хочемо вам допомогти зберегти ваші гроші в правильному замовленні живих квітів та обранні колористики в декоруванні вашого весілля! Будемо розглядати основні види квітів, які ми використовуємо в роботі, розглянемо сезонність та колористику. Звичайно, охопити все не можливо, про це потрібно писати цілу книгу, а тому і описуємо тільки основні види квітів та рослинність в цілому. Наш принцип : бери те, що дає природа навколо нас, це завжди круто та гарно.

Зима - чудова пора для проведення вашого весілля , казковість, домашнє тепло та очікування дива - це все дарує вона. Якщо говорити про флористику та декорування весілля, команда Lemon пропонує зупинитись на ялинці та шишках різних розмірів. Шишки можна пофарбувати в білі, срібні кольори, добавити імітацію снігу, з ялинки та сосни зробити пишні великі композиції. Ялинка буде не тільки чудово виглядати, але й буде віддавати запах лісу і створить додатково з іншим декором неповторну атмосферу вашого свята.

Зимова композиція на стіл молодят з ялинки

Композиції зимою на весілля з шишки та ялинки

Весна пробуджує все навкруги, змушуючи все навколо оживати та прокидатись. Першими нас зустрічають тюльпани, з них не тільки можна зробити пречудові композиції, їх величезний плюс - це різноманітність кольорів : фуксія та червоний, жовтий та білий, фіолетовий та ніжно рожевий.

Тюльпани у весільній флористиці

Білі тюльпани у весільній флористиці

Квіткові композиції на весілля

Бузок в наших краях неповторно гарний, різних фіолетових відтінків та білий. Він чудово підійде для використання у фотозонах повністю з квітів та великих елементів, композицій з квітів у виїзних церемоніях. Головне правило - використовуйте його на вулиці! Він хоч і має гарний аромат, але у великих об’ємах створює концентрований запах, а тому у залах використовуйте його обережно, також він обмежений у часі, цвіте у першій половині травня.

Бузок, будь обережна.

Бузок в оформленні весілля

Бузкове весілля

Піон - одна із найулюбленіших квіток, яку полюбляють дівчатка. В українських виробників її можна придбати у квітні та червні, буває біла, кольору марсала та найпоширеніша рожевого відтінку. Ні в якому разі не вирішуйте купляти її у бабусі на базарі чи зірвати у вашого діда на городі, вона вам осипеться і створить зайві клопоти. Довіряйте весільним професіоналам, вони подбають про ці всі нюанси і створять для вас красу.

Піони, такі неймовірні.

Рожеві піони в оформленні весілля

Піонове весілля

Гортензія – квітка, яку дуже люблять флористи та молодята. Її грони великі і різних кольорів та відтінків. Їх чудово вибирати для великих та пишних, розтріпаних композицій. Одні з найпопулярніших весіль фіолетові та бузкові, а тому гортензія буде не замінна. Також квітка буває рожевих кольорів, біла та зелена. Починається її цвітіння з червня до серпня, у вересні зелена. Голландська буває тих самих відтінків, що і наша, крім того є червона, вона більших розмірів та росте до середини осені.

Гортензія на весілля

Гортензії на весілля

Весільна арка з гортензій

Осінь дарує нам не тільки гарний врожай, вона нас також надихає на неймовірніші ідеї та дарує різноманіття барв. Можна обрати колоски для флористики, гарбузи, а основною квіткою до перших морозів можуть бути жоржини. Вони бувають помаранчеві, темно червоні, персикові, червоні та білі. Їх використання збереже чимало грошей, бо всі інші квіти починають стрімко зростати у цінах. Звичайно використовуйте у квіткових композиціях виноград, гранат, яблука : всі вони можуть стати чудовим підґрунтям для створення тематичних весіль  «Виноградне весілля», «Гранатове весілля» тощо

Золоте весілля або колоски у флористиці

Декор золотого весілля з колосками та яблуками

Колоски пшениці в декоруванні весілля

 

Жоржинові композиції

Червоні жоржини у весільній флористиці ресторан шпацер

Жоржини в оформленні весілля

Гарбуз та листя, справжнє осіннє весілля

осінні композиції на весілля з гарбуза та листя

Осіннє весілля золоте

 

Ця стаття присвячена не квітам та флористиці в цілому, а всього деяким з них , які можна використати у декоруванні та флористиці на ваше весілля та зберегти ваші гроші, використати більше коштів на декор, який здивує ваших гостей в поєднанні з квітами. А флористи та декоратори команди Wedding Lemon допоможуть вам у цьому.

 

 

 

 

Хочете консультацію? Дзвоніть зараз!

+38 096 68 75 249
Сторінка студії @wed_lemon_ivent

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК
На верх